Paté van jong wild zwijn met hazelnoten - Pâté de marcassin aux noisette

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 24 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .

Keuken:
Europees / Belgisch
Gang:
voorgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Wildterrine

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Terrine van wild gevogelte - terrine de gibier à plume

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Fijne pastei van gevogeltelevers

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Varkenscrépinettes - gayettes / caillettes à la vauclusienne

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence