Terrine van wild gevogelte - terrine de gibier à plume
★
★
★
★
★
Een recept van L. de Medici en R. Olney.
U vindt dit recept op pagina 64 in Provence .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans / Provençaals
- Gang:
- picknick / buffet / voorgerecht
- Soort:
- vlees / wild en gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten
- broodkruim
- cognac
- ei
- fazant
- gemalen piment
- gevogeltelevers
- grof zout
- houtsnip
- karkas van gevogelte
- knoflook
- laurierblad
- marc de provence
- olijfolie
- patrijs
- peper
- prosciutto
- provençaalse kruiden
- rauwe ham
- ui
- verse tijm
- vetspek
- wilde eend
- wilde vogel
- worstvlees
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.