Ragout van jong wild zwijn in Fagnes - Ragoût de marcassin à la Super des Fagnes
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 25 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .
- Keuken:
- Europees / Belgisch
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Ingrediënten
- aalbessengelei
- belgisch bier
- boter
- brood
- knoflook
- laurierblad
- mosterd
- sjalot
- super des fagnes
- verse tijm
- zout
- zwarte peper
- zwijnenvlees
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.