Zuurkool op traditionele wijze - choucroute à l´alsacienne

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 101 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .

Keuken:
Europees / Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / varkensvlees / worst

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zuurkoolsalade met casselerrib

Een recept uit Frank van Berkum en Arjan Boogerds - Gezond slank met dr. Frank

Casseler rib

Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Mosterdpuree met prei, casselerrib en ’n eitje

delicious. magazine - 2014-01

Mosterdsoep met casselerrib

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten