Zuurkool op traditionele wijze - choucroute à l´alsacienne
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 101 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .
- Keuken:
- Europees / Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / varkensvlees / worst
Ingrediënten
- casselerrib
- gerookt spek
- jeneverbes
- knoflook
- morteau worst
- kruidnagel
- kummel
- laurierblad
- montbéliard worst
- peperkorrel
- riesling
- straatsburger knakworst
- tijm
- ui
- varkensschenkel
- wortel
- zuurkool
- zwoerd
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.