Goudbrasem in het zout - dorada a la sal

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 180 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .

Keuken:
Europees / Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Citroencantuccini met amandelen

delicious. magazine - 2014-06

Amandel-polentacakejes met citroen

delicious. magazine - 2007-08

Schelvisfilet met zeegroenten & amandelen recept - Food and Friends

Een recept uit

Amandelspijs

Een recept uit Sabine Koning