Saffraangnocchi op Sardijnse wijze - gnocchi alla zafferano
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 255 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .
- Keuken:
- Europees / Italiaans
- Gang:
- voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten
- griesmeel
- meel
- olijfolie
- pecorino
- saffraandraadjes
- sardijnse knoflookworst
- tomaat
- ui
- verse basilicum
- zout
- zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.