Oesters naturel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 13 in AH eetboekenreeks 1 - Vis .

Keuken:
Frans / Belgisch
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Oesters in oestergelei

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Gepocheerd eendenei en oesters, rauwe en gekookte groenten

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Gegratineerde oesters met knoflookboter en Parmezaan

Een recept uit Marianne Breukers

Gegratineerde oesters met knoflookboter en Parmezaan

Serveersuggestie Gegratineerde oesters met knoflookboter en Parmezaan