Rianne Buis

We hebben 8 boeken van Rianne Buis waarvan 4 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Rianne Buis? Registreren is gratis!

Boeken van Rianne Buis

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Rianne Buis

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / hoofdgerecht uit Spanje:

Moors konijn - conejo moruno

Ingrediënten:
blanke amandelen, gemalen komijn, kaneelpoeder, knoflook, konijn, kruidnagelpoeder, olijfolie, peper, piment, rozijnen, saffraandraadjes, sherry fino, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Thaise salade van komkommer en kruiden

Ingrediënten:
citroensap, gerookte kipfilet, knoflookbieslook, komkommer, rode ui, suiker, thaise vissaus, verse basilicum, verse koriander, verse munt en zoete chilisaus

Keuken:
Thais
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Lasagne met rivierkreeftjes en broccoli

Ingrediënten:
broccoli, crème fraîche, droge vermout, groene lasagne, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, rivierkreeftjes, sjalot, verse tijm, visfond, witte wijn en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / pasta/noodles
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Goujons van tong op een saladebedje

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, citroensap, ei, frituurolie, knoflook, old amsterdam, olie, peper, provençaalse kruiden, rode wijnazijn, tongfilet, witbrood en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Tapenade-sandwich

Ingrediënten:
citroensap, kappertjes, olijfolie, roomkaas, sla, tonijn in olie, versgemalen zwarte peper, wit casinobrood en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / hoofdgerecht uit Spanje:

Schotel van vis en zeevruchten Zarzuela

Ingrediënten:
cayennepeper, cognac, droge witte wijn, kabeljauwfilet, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rivierkreeftjes, roodbaarsfilet, tomatenblokjes uit blik, ui, verse peterselie, visbouillontablet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:

Witlofhapje met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap en witlof

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Lunch / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Kleurige groenten met shoarmabrood

Ingrediënten:
gele paprika, groene paprika, kappertjes, komkommer, olijfolie, paprikapoeder, radijs, rode peper, rode ui, sherryazijn, shoarmabroodjes, vegetarisch bakvet, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, vleestomaat, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / brood en broodgerecht
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zeeduivel à l´Américaine

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, cognac, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, tomaat, tomatenpuree, ui, verse peterselie, verse tijm, visfond, wortel, zeeduivelfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Ratatouille

Ingrediënten:
cherrytomaten, feta, knoflook, olijfolie, peper, ratatouillemix, rode pesto, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Gegratineerde zalmtournedos in room

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, cocktailgarnalen, eidooier, peper, slagroom, tomaat, verse peterselie, zalmtournedos en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Alle recepten van Rianne Buis