Rianne Buis

We hebben 8 boeken van Rianne Buis waarvan 4 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Rianne Buis? Registreren is gratis!

Boeken van Rianne Buis

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Rianne Buis

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Lunch / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Toscaanse salade

Ingrediënten:
ansjovisfilets, ciabatta, courgette, italiaanse kruiden, knoflook, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode ui, rode-wijnazijn, slamelange, vleestomaat, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Spanje:

Tortilla met paddestoelen

Ingrediënten:
ei, oesterzwam, olijfolie, paddestoelen, peper, tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
tortilla / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Surimisoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, crème fraîche, ei, eiwit, laurierblad, nootmuskaat, peper, sjalot, slagroom, surimi, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Surimitaart met waterkers

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, bloem, bosui, boter, crème fraîche, ei, eidooier, peper, surimi, waterkers en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Terrine van zalm en paling

Ingrediënten:
bladgelatine, boter, courgette, droge witte wijn, gerookte paling, gerookte zalm, olie, peper, prei, tagliatelle, verse bieslook, verse kervel, visbouillontablet, visfond, voorgeweekte stokvis, zalmfilet, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit Spanje:

Castiliaans rond brood

Ingrediënten:
bloem, instantgist, olijfolie, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Tonijnsalade Niçoise

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, bleekselderij, ei, groene paprika, kappertjes, knoflook, olijfolie, rode ui, rode-wijnazijn, sla, tomaat, tonijn uit blik, peper, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / hoofdgerecht uit Spanje:

Moors konijn - conejo moruno

Ingrediënten:
blanke amandelen, gemalen komijn, kaneelpoeder, knoflook, konijn, kruidnagelpoeder, olijfolie, peper, piment, rozijnen, saffraandraadjes, sherry fino, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Bijgerecht uit Spanje:

Doperwten op z´n Catalaans

Ingrediënten:
anisette, doperwten, gerookt spek, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse munt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Provençaalsevissoep met rouille en croûtons

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, eidooier, extra vierge-olijfolie, garnalen, knoflook, laurierblad, parmezaanse kaas, pernod, prei, saffraan, sinaasappel, steranijs, stokbrood, tabasco, tomaat, tomatenpuree, ui, venkel, verse basilicum, verse tijm, visbouillon en visfilet

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Ontbijt uit Spanje:

Gefrituurde deegstengels - churros

Ingrediënten:
bloem, citroenschil, ei, frituurolie, olijfolie, poedersuiker, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Thaise viskoekjes

Ingrediënten:
bosui, citroensap, koolvisfilet, olie, rode spaanse peper, thaise rode currypasta, verse koriander, visbouillontablet, witte boterham en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Rianne Buis