Rianne Buis

We hebben 8 boeken van Rianne Buis waarvan 4 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Rianne Buis? Registreren is gratis!

Boeken van Rianne Buis

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Rianne Buis

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Marlijncarpaccio

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gerookte marlijn, kappertjes, olijfolie, peper, verse bieslook en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / hoofdgerecht uit Spanje:

Kip met garnalen - Pollo con gambas

Ingrediënten:
blanke amandelen, cognac, droge witte wijn, extra pure chocolade, garnalen, kipdrumsticks, kippenbouillontablet, knoflook, kurkuma, olijfolie, tomatenblokjes uit blik, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Lunch / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Pastasalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, ciabatta, courgette, groene pesto, olijfolie, paprika, peper, tagliatelle, zongedroogde tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / voorgerecht uit Spanje:

Koude groentesoep gazpacho

Ingrediënten:
azijn, groene paprika, knoflook, komkommer, medium sherry, olijfolie, vleestomaat, witbrood en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Lasagne met zalm, garnalen en broccoli

Ingrediënten:
broccoli, crème fraîche, droge vermout, garnalen, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, sjalot, verse tijm, visfond, witte wijn, zalm en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Tonijn met paksoi en kruidenpanade

Ingrediënten:
citroensap, eiermie, knoflook, olijfolie, paksoi, peper, sojasaus, tonijntournedos, verse basilicum, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Surimitaart met waterkers

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, bloem, bosui, boter, crème fraîche, ei, eidooier, peper, surimi, waterkers en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Spanje:

Sinaasappelsalade

Ingrediënten:
avocado, blanke amandelen, extra vergine olijfolie, handsinaasappel, peper, rode ui, rode-wijnazijn, suiker, verse munt, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / fruit / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Thaise viskoekjes

Ingrediënten:
bosui, citroensap, koolvisfilet, olie, rode spaanse peper, thaise rode currypasta, verse koriander, visbouillontablet, witte boterham en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:

Spinazie met pijnboompitten

Ingrediënten:
gemalen piment, knoflook, olijfolie, peper, pijnboompitten, rozijnen, sjalot, spinazie, verse munt, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Lunch / lunchgerecht uit Spanje:

Gemengde boerensalade

Ingrediënten:
ei, knoflook, komkommer, olijfolie, rode paprika, rode wijnazijn, sperziebonen, suiker, tomaat, ui, peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Ratatouille

Ingrediënten:
cherrytomaten, feta, knoflook, olijfolie, peper, ratatouillemix, rode pesto, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Zalm met citroen in dilleolie

Ingrediënten:
citroen, dilleolie, droge witte vermout, kappertjes, maïzena, olijfolie, suiker, zalmsteak, zout en zwarte olijven

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Salade van kalkoen met rucola

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde italiaanse kruiden, kalkoenfilet, knoflook, olijfolie, rauwe ham, rucola, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / gevogelte
Alle recepten van Rianne Buis