Rianne Buis

We hebben 8 boeken van Rianne Buis waarvan 4 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Rianne Buis? Registreren is gratis!

Boeken van Rianne Buis

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Rianne Buis

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Picknick / buffet / bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Tabbouleh

Ingrediënten:
bosui, bulghur, citroen, komkommer, olijfolie, peper, rode peper, verse munt, verse peterselie, vleestomaat, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:

Chorizo in rode wijn

Ingrediënten:
chorizo, rode wijn en stokbrood

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Provençaalsevissoep met rouille en croûtons

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, eidooier, extra vierge-olijfolie, garnalen, knoflook, laurierblad, parmezaanse kaas, pernod, prei, saffraan, sinaasappel, steranijs, stokbrood, tabasco, tomaat, tomatenpuree, ui, venkel, verse basilicum, verse tijm, visbouillon en visfilet

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Salade van linzen uit Bordeaux

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, chaumes, cherrytomaten, citroensap, groene lollo biondo, knoflook, linzen, olijfolie, rode ui, verse bieslook, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / kaas
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Surimisoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, crème fraîche, ei, eiwit, laurierblad, nootmuskaat, peper, sjalot, slagroom, surimi, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:

Empanadillas de carne

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, ei, eierdooier, half-om-halfgehakt, knoflook, olijfolie, peper, serranoham, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Alle recepten van Rianne Buis