Romige vis-garnalencurry
★
★
★
★
★
Een recept van Rianne Buis.
U vindt dit recept op pagina 36 in AH eetboekenreeks 1 - Vis .
- Keuken:
- Indiaas
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- curry / vis/schaaldieren/schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
Ingrediënten
- chilipoeder
- citroensap
- cocktailgarnalen
- gemberpoeder
- kabeljauwfilet
- kerriepoeder
- ketoembar
- knoflook
- koenjit
- mangochutney
- rode peper
- roomboter
- slagroom
- tomatenpuree
- ui
- verse koriander
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.