Gevulde forel met serranoham - trucha con jamón serrano

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 59 in Spanje .

Dit recept is tevens online te openen

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Risotto met gerookte forel, erwten en citroen

delicious. magazine - 2011-11

Forel met ingemaakte citroen, salade van gerookte -

delicious. magazine - 2007-05

Gegrilde forel

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Masu-zushi gerookte-vissushi

Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi