Schotel van vis en zeevruchten Zarzuela
Een recept van Rianne Buis en Mieke van Laarhoven.
U vindt dit recept op pagina 86 in Spanje .
Dit recept is tevens online te openen
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 25 minuten
Ingrediënten
- cayennepeper
- cognac
- droge witte wijn
- kabeljauwfilet
- knoflook
- mosselen
- olijfolie
- peper
- rivierkreeftjes
- roodbaarsfilet
- tomatenblokjes uit blik
- ui
- verse peterselie
- visbouillontablet
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.