Venkelrisotto met geroosterde tomaten en geitenkaas
★
★
★
★
★
Een recept van Mirjam Bakker-van Dam.
U vindt dit recept op pagina 73 in AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- barbecue/grill / risotto / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 40 minuten
Ingrediënten
- anisette
- chèvre de bellay-kaas
- knoflook
- kruidenbouillontablet
- olijfolie
- risottorijst
- venkelknol
- verse rozemarijn
- vleestomaat
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.