Mirjam Bakker-van Dam

We hebben 5 boeken van Mirjam Bakker-van Dam waarvan 3 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Mirjam Bakker-van Dam? Registreren is gratis!

Boeken van Mirjam Bakker-van Dam

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Mirjam Bakker-van Dam

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Bijgerecht uit Belgie:

Spruitjes met beurre noisette

Ingrediënten:
boter, peper, spruitjes, verse bieslook, verse dille, verse dragon, verse kervel, verse tijm, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Stiltonflan met walnoten en port

Ingrediënten:
boter, dijonmosterd, ei, melk, rode port, stilton, walnoten, witbrood, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Kalkoenplakjes met alfalfa-ricotta

Ingrediënten:
alfalfa, gerookte kalkoenfilet, grove zaanse mosterd, mayonaise, mierikswortel, ricotta, selderiezout, verse bieslook en vierkornbrot

Soort:
brood en broodgerecht / gevogelte
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:

Pasteitjes met gebakken slakjes

Ingrediënten:
ardenner ham, bladerdeegpasteitjes, boter, crème fraîche, droge witte wijn, knoflook, peper, sjalot, slakken, tijm, verse peterselie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Hummus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, griekse yoghurt, kikkererwten, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, sesamzaad, suiker, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Canapés met rookvlees

Ingrediënten:
crème fraîche, peper, runderrookvlees, verse bieslook, vloeibare honing, walnoten, wit casinobrood en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Thaise loempiaatjes

Ingrediënten:
chinese-soepgroente, fillobladerdeeg, gemberwortel, kip, olie, rode peper en thaise vissaus

Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Auberginekaviaar met walnoten en feta

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, feta, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, rode-wijnazijn, verse peterselie, walnoten en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Aardappelgoulash

Ingrediënten:
boter, champignon, karwijzaad, krieltjes, laurierblad, paprika, peper, prei, tomatenblokjes uit blik, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Amuse americain

Ingrediënten:
filet americain, kappertjes, kwartelei, verse peterselie en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Hazenpeper

Ingrediënten:
boter, gevogeltefond, hazenbout, jenever, knoflook, laurierblad, mager spek, peper, sjalot, suiker, trappistenbier, ui, verse tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Spaanse kipkroketjes met rauwe ham

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, citroensap, ei, frituurolie, kipfilet, knoflook, paneermeel, paprikapoeder, rauwe ham, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Alle recepten van Mirjam Bakker-van Dam