Mirjam Bakker-van Dam

We hebben 5 boeken van Mirjam Bakker-van Dam waarvan 3 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Mirjam Bakker-van Dam? Registreren is gratis!

Boeken van Mirjam Bakker-van Dam

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Mirjam Bakker-van Dam

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:

Witlofsoep

Ingrediënten:
boter, gevogeltefond, kippenbouillontabletten, kruimige aardappel, peper, slagroom, ui, verse peterselie, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Chakchouka

Ingrediënten:
courgette, djinten, ei, groene paprika, knoflook, munt, olijfolie, peper, rode ui, sambal oelek, trostomaten en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Lauwwarme salade Niçoise

Ingrediënten:
artisjokharten uit blik, azijn, bosui, cherrytomaten, feta op olie, haricots verts, italiaanse kruiden, krieltjes, kwartelei, little gem, mosterd, olie, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Cajun gumbo

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bosui, boter, cajunkruiden, hot peppersauce, kruidenbouillontablet, rode paprika, sugarsnaps, tivall chicken, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Cajun
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / voorgerecht uit Belgie:

aardappelsoep met gerookte forel

Ingrediënten:
crème fraîche, gerookte forel, groentebouillontablet, knoflookbieslook, kruimige aardappel, leffe blond, peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Forel met spek en uien

Ingrediënten:
boter, dragon, droge witte wijn, forel, gerookt ontbijtspek, rode ui en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Belgisch
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Tomaten-kruidenbeignets

Ingrediënten:
crème fraîche, dyonnaise, ei, frituurolie, parmezaanse kaas, peper, provençaalse kruiden, sjalot, trostomaat, venkel, zelfrijzend bakmeel, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Belgie:

Frieten met tartarensaus

Ingrediënten:
aardappel, ei, frituurolie, mayonaise, verse bieslook, zout en zure augurken

Keuken:
Belgisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Canapés met rookvlees

Ingrediënten:
crème fraîche, peper, runderrookvlees, verse bieslook, vloeibare honing, walnoten, wit casinobrood en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Omelet met bloedworst

Ingrediënten:
bakbloedworst, boter, ei, peper, slagroom, verse bieslook en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Pangsit met garnalen en gehakt

Ingrediënten:
bosui, eiwit, fillobladerdeeg, frituurolie, garnalen, ketjap manis, knoflook, rundergehakt, sambalsaus hot en verse selderij

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Thaise loempiaatjes

Ingrediënten:
chinese-soepgroente, fillobladerdeeg, gemberwortel, kip, olie, rode peper en thaise vissaus

Soort:
gevogelte / frituur
Alle recepten van Mirjam Bakker-van Dam