Mirjam Bakker-van Dam

We hebben 5 boeken van Mirjam Bakker-van Dam waarvan 3 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Mirjam Bakker-van Dam? Registreren is gratis!

Boeken van Mirjam Bakker-van Dam

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Mirjam Bakker-van Dam

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Sushi met garnalen

Ingrediënten:
bosui, cocktailgarnalen, dijonmosterd, gemberwortel, sojasaus en sushirijst

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Amerikaanse tortillapuntjes

Ingrediënten:
achterham, bruine basterdsuiker, dijonmosterd, frituurolie, knoflookbieslook, kruidnagelpoeder, tortilla, roomkaas en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
tortilla / vlees / frituur
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Waterzooi van roodbaars

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, koksroom, laurierblad, peper, prei, roodbaarsfilet, sjalot, verse tijm, visfond, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Aubergine-pastasalade

Ingrediënten:
aubergine, azijn, cherrytomaten, gerookte amandelen, harde hollandse geitenkaas, kappertjes, knoflook, olijfolie, penne rigate, peper, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Paddestoelencrostini

Ingrediënten:
citroensap, grieks landbrood, groene pesto, olijfolie, paddestoelen, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / nagerecht uit Belgie:

Vlaamse pannenkoekjes met ijs

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, melk, pure chocolade, sinaasappellikeur, vanilleijs, vanillesuiker en verse munt

Keuken:
Belgisch
Soort:
pannenkoeken en flensjes / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Spareribs uit Singapore

Ingrediënten:
chinese kruiden, gedroogde chilipeper, gemberwortel, knoflook, sesamzaad, sojasaus, spareribs en vloeibare honing

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pekel en marinades
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Vlaamse stoofkarbonades

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, grove mosterd, laurierblad, peper, rode wijnazijn, rundvlees, ui, verse tijm, volkorenbrood, westmalle trappist dubbel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Alle recepten van Mirjam Bakker-van Dam