Mirjam Bakker-van Dam

We hebben 5 boeken van Mirjam Bakker-van Dam waarvan 3 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Mirjam Bakker-van Dam? Registreren is gratis!

Boeken van Mirjam Bakker-van Dam

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Mirjam Bakker-van Dam

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Belgie:

Zoete kaastaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, hüttenkäse, roomkaas, volle kwark, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Waterzooi van roodbaars

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, koksroom, laurierblad, peper, prei, roodbaarsfilet, sjalot, verse tijm, visfond, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Amuse / diner / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Mosselen met pijnboompittensaus

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, mosselen, olijfolie, pijnboompitten, suiker, verse dille, verse peterselie, witte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:

Vlaamse visserssalade met haring

Ingrediënten:
bonenkruid, boterbonen, citroen, franse mosterd, mayonaise, peper, rode biet, sjalot, vastkokende aardappel, verse peterselie, zoetzure augurk, zout en zoute haring

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Spareribs uit Singapore

Ingrediënten:
chinese kruiden, gedroogde chilipeper, gemberwortel, knoflook, sesamzaad, sojasaus, spareribs en vloeibare honing

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pekel en marinades
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Stiltonflan met walnoten en port

Ingrediënten:
boter, dijonmosterd, ei, melk, rode port, stilton, walnoten, witbrood, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / nagerecht uit Belgie:

Broodpuddinkjes

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, ei, jenever, kandijkoek, kaneel, melk, muesli-notenbrood, rozijnen, sinaasappelmarmelade en suiker

Keuken:
Belgisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Amuse americain

Ingrediënten:
filet americain, kappertjes, kwartelei, verse peterselie en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees
Alle recepten van Mirjam Bakker-van Dam