Potjesvlees
Een recept van Mirjam Bakker-van Dam.
U vindt dit recept op pagina 25 in Belgie .
Dit recept is tevens online te openen
- Keuken:
- Belgisch
- Gang:
- voorgerecht / lunchgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees / schuim/mousse/gelei
- Bereidingstijd:
- 160 minuten
Ingrediënten
- bladgelatine
- droge witte wijn
- kalfspoulet
- kippenbout
- konijnenbout
- kruidnagel
- laurierblad
- olie
- peper
- ui
- verse tijm
- winterwortel
- wittewijnazijn
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.