Varkensvlees met gember, bosui en aubergine
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi.
U vindt dit recept op pagina 231 in Simpel .
- Soort:
- varkensvlees
Ingrediënten
- arachideolie
- aubergines
- bosuien
- donkere sojasaus
- gember
- geroosterde zoute pindas
- groene chilipeper
- ketjap manis
- knoflook
- koriander
- mirin
- rijstwijn
- sesamolie
- sesamzaad
- varkensgehakt
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.