Yotam Ottolenghi - Simpel

Simpel

Een boek van Yotam Ottolenghi

We hebben 140 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Simpel, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Yotam Ottolenghi staat niet bekend om z’n eenvoudige recepten, maar met SIMPEL probeert hij het toch. Gebaseerd op recepten die hij eerder publiceerde in een Guardian column, heeft hij SIMPEL gepubliceerd. SIMPEL staat niet alleen voor eenvoudig te bereiden, maar voor Snel, Ingredienten (niet meer dan 10), Maak van tevoren, Provisiekast, Eenvoudiger dan u denkt of Lui. Niet alle recepten voldoen aan alle definities van SIMPEL, maar veel zeker meerdere. Vanzelfsprekend zijn het wel weer de eetlustopwekkende type gerechten met de veelal midden-oosterse & mediterane smaken zoals we die van Yotam Ottolenghi gewend zijn.

Van avocadoboter op toast met tomatensalsa, heerlijke saffraan-mosterdscones met cheddar en piccalilly tot burrata met gegrilde druiven en basilicum of een bevroren munt-en-pistache-chocoladecake, heerlijkzoeken maakt ze weer gemakkelijk, euh simpel, op ingrediënt en type doorzoekbaar.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Simpel

Een greep uit de 140 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Diner / nagerecht / dessert uit Simpel:

Zoet-hartige kwarktaart met kersen

Ingrediënten:
amandelmeel, anijssterren, blanke hazelnoten, boter, diepvrieskersen, feta, fijne kristalsuiker, olijfolie, roomkaas, sesamzaad, sinaasappel en slagroom

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Stoofpot van puy-linzen en aubergine

Ingrediënten:
aubergine, cherrytomaatjes, crème fraîche, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, oregano, puy-linzen, rode ui, tijm en urfa-chilivlokken

Soort:
rijst, granen en peulvruchten
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Brunch uit Simpel:

Maisbrood met belegen kaas, feta en jalapeñopeper

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bosuien, cayennepeper, cheddar, eieren, feta, gemalen komijnzaad, instantpolenta, jalapeñopeper, koriander, lichtbruine basterdsuiker, maiskolven, nigellazaad, olijfolie, rode ui, zuiveringszout en zure room

Toon alle 140 recepten in dit boek