Bladerdeeg met truffelvulling

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 60 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 58 voor de bereiding van “bladerdeeg, blz 58”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bladerdeegstengels

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Driekoningentaart

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Kerstkrans

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Verborgen cocktailwortjes

Een recept uit Schonherr - Koude keuken