Eugénie Brazier

We hebben één boek van Eugénie Brazier waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Eugénie Brazier? Registreren is gratis!

Boeken van Eugénie Brazier

Recepten van Eugénie Brazier

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kip met port

Ingrediënten:
champignons, cognac, double cream, kip en port

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Groene saus

Ingrediënten:
kervel, mayonaise, peterselie, spinazie en waterkers

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kalfsnier Berry

Ingrediënten:
boter, champignons, gezouten ham, kalfsnier, peterselie, rode wijn en tomatensaus

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Bercyboter

Ingrediënten:
boter, citroen, rundermerg, sjalot en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
boter en olie
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, champignons, knoflook, peterselie, reuzel, rode wijn, runderklapstuk, tomatenpuree, vet spek en zilverui

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Haas in roomsaus

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, bouquet garni, cayennepeper, champignons, cognac, double cream, haas, maïzena, peperkorrels, sjalot, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:

Oesters, gegratineerd

Ingrediënten:
beurre manié, boter, champignons, citroen, eidooier, double cream, gruyère, muscadet, oester, paneermeel en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Nantuasaus

Ingrediënten:
bechamelsaus, double cream, garnaien, staarten en rivierkreeftboter

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Forel "Mollau"

Ingrediënten:
boter, brood, elzas, forel, knoflook, kruidnagel, laurier, peterselie en ui

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Stokvis uit Nice

Ingrediënten:
aardappel, beslag, bouquet garni, frituurvet, knoflook, olijfolie, olijf, stokvis, tomaat en ui

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Mosselen met poulettesaus

Ingrediënten:
beurre manié, boter, citroensap, eidooier, double cream, mosselen, peterselie, sjalot en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Alle recepten van Eugénie Brazier