Eugénie Brazier

We hebben één boek van Eugénie Brazier waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Eugénie Brazier? Registreren is gratis!

Boeken van Eugénie Brazier

Recepten van Eugénie Brazier

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Koningstaart

Ingrediënten:
gemalen amandelen, banketbakkersroom, bladerdeeg, bloem, boter, eidooier, ei en poedersuiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Mosselen met poulettesaus

Ingrediënten:
beurre manié, boter, citroensap, eidooier, double cream, mosselen, peterselie, sjalot en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Mosterdsaus

Ingrediënten:
eidooier, melk, mosterd, olijfolie en roux

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Mosselen met pilav-rijst

Ingrediënten:
knoflook, kruidnagel, laurier, mosselen, olijfolie, rijst, sjalot en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:

Paté van Foie Gras "Strassbourg"

Ingrediënten:
briochedeeg, cognac, eidooier, ganzenvet, kaneel, kruidnagel, madeira, nootmuskaat, port, foie gras, truffel en varkensfilet

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kalfskop, gevuld

Ingrediënten:
bouquet garni, champignons, cognac, ei, ham, kalfskopvlees, kalfslappen, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, zwarte olijf, tomatenpuree, ui, varkensnek, witte roux en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Forel, gekookt

Ingrediënten:
azijn, boter, citroen, forel, peperkorrels, peterselie, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kreeft "Américain"

Ingrediënten:
beurre manié, boter, cayennepeper, cognac, kreeft, olijfolie, peterselie, sjalot, tomatenpuree, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Speenvarken, gevuld

Ingrediënten:
boter, champignons, fines herbes, olijven, sjalot, speenvarken en varkensworstvlees

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Roux

Ingrediënten:
bloem en boter

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Normandische saus

Ingrediënten:
boter, champignon-kookvocht, eidooier, double cream, mossel-kookvocht, tong-bouillon en visvelouté

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Alle recepten van Eugénie Brazier