Eugénie Brazier

We hebben één boek van Eugénie Brazier waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Eugénie Brazier? Registreren is gratis!

Boeken van Eugénie Brazier

Recepten van Eugénie Brazier

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Rode poon met truffels

Ingrediënten:
boter, cognac, ei, knoflook, peterselie, rode poon, saucijsenvlees, truffel, ui, witbrood en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Crèpes, gevuld

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, gruyère, kip, paddestoelen, pannenkoekbeslag en vis

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Cake van kippenlevers

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, hanenkam, kervel, kippenlever, kippenniertjes, groene olijven, peterselie, tomatensaus en weidechampignon

Keuken:
Frans
Soort:
quiche
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Koningstaart

Ingrediënten:
gemalen amandelen, banketbakkersroom, bladerdeeg, bloem, boter, eidooier, ei en poedersuiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kalf "Marengo"

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, croutons, kalfsschouder, knoflook, olie, peterselie, tomatenpuree, ui en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Schaal- en schelpdierengratin

Ingrediënten:
beurre manié, bloem, boter, champignons, cognac, coquilles, double cream, garnalen, gruyère, mosselen, tongfilet en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
brood, knoflook, kreeft, laurier, olijfolie, peterselie, saffraan, schorpioenvis, tomaat, ui, venkel, wijting, zeeduivel en zonnevis

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Hongaarse saus

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, double cream, paprikapoeder, ui, velouté en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Viscasserole Charente

Ingrediënten:
boter uit de charente, bouquet garni, congeraal (zeepaling), inktvis, knoflook, rog, tong en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Gevogelte, ontbeend en gevuld

Ingrediënten:
boter, cognac, eend, ei, fazant, foie gras, kalfsfilet, kalkoen, kip, kippenlever, port, truffel en varkensnek

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Wildpaté, warm

Ingrediënten:
bloem, cognac, eidooier, foie gras, houtsnip, fazant, leeuwerik, lijster, madeira, pasteideeg, truffel, ui, varkensvlees en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Alle recepten van Eugénie Brazier