Turkse sigaren

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 74 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
snack of tussendoortje

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 255 voor de bereiding van “béchamelsaus, blz 255”. Zie bladzijde 74 voor de bereiding van “pastadeeg, blz 74”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hardgekookte eieren met béchamelsaus en peterselie

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Timballo di riso con pasta - Rijst en pasta gebakken met gehaktballen

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Lancashire cheese cake

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Mornay saus

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken