Paaspaté Berry

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 86 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 82 voor de bereiding van “korstdeeg, blz 82”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gepocheerde eieren met hartig korstdeeg

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bereiding pasteitjes

Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Chaussons - variaties

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Elzasser appeltaart

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas