Zuurkool uit de Elzas
★
★
★
★
★
Een recept van Eugénie Brazier.
U vindt dit recept op pagina 198 in La Mère Brazier .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
Ingrediënten
- gerookte varkensbuik
- gerookt spek
- ham
- jeneverbes
- kalfsvoet
- komijn
- kruidnagel
- saucijsvlees, varken
- ui
- varkensworst, droog
- witte elzasser wijn
- wortel
- zuurkool
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.