Gadogado: indonesische salade met aardappels, sperziebonen & pindadressing
★
★
★
★
★
Een recept van Rukmini Iyer.
U vindt dit recept op pagina 94 in De groene bakplaat .
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vegan / ovenschotel
- Bereidingstijd:
- 75 minuten
Ingrediënten
- charlotte-aardappels
- gember
- kokosmelk
- koriander
- limoensap
- olijfolie
- pindakaas met stukjes pinda
- rode chilipeper
- sojasaus
- sperziebonen
- taugé
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.