Marc Declercq en Willem Asaert - Roger & I

Roger & I

Een boek van Marc Declercq en Willem Asaert

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Roger & I, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De meest invloedrijke keukenchef van België is ontegensprekelijk Roger Souvereyns. In zijn voormalige tweesterrenrestaurant Scholteshof zijn tientallen topchefs in de leer geweest, onder wie Piet Huysentruyt (*), Bert Meewis (**), Pascal Devalkeneer (**), Rasmus Kofoed (***), Jacob Jan Boerma (***), Soenil Bahadour(**), Sidney Schutte (**) en vele anderen.

Die chefs brengen in dit boek hulde aan de grootmeester: ze vertellingen over hun ervaringen en wat ze van hem opgestoken hebben, en brengen een variant op het recept dat hen het meest bijgebleven is uit hun leertijd bij Roger.

  • Een hommage aan de meest invloedrijke keukenchef van België

Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken