Pepernotenpaté

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 70 in Maak van de noot een deugd .

Gang:
lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vlees / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Kalfslever gebruikt in plaats van varkenslever. Het is een mooie paté geworden maar heeft een erg overheersende leversmaak gekregen waar je wel van moet houden (of tegen moet kunnen; zie de opmerking van Ronald Giphart over het advies van zijn vrouw). Misschien komt dat door de kalfslever? Of door de verhoudingen van de ingrediënten alhoewel ik die gelijk heb gehouden aan het recept.
Misschien de volgende keer ook wat andere vleessoorten gebruiken naast de lever.

- meer dan 7 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kaasfondue met Licor 43

Een recept uit Isabel

Notenkrakers

Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Warme appel met amandelvla en abrikozensaus

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Abrikozengratin

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel