Hoe dan?!
Favoriete recepten uit de 7 keukens van Maroeska Metz
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Hoe dan?! , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Ontwerper Maroeska Metz is bekend van haar interieurs, meubels, kroonluchters en juwelen. Precies 30 jaar geleden brak zij (inter)nationaal door. Met dezelfde passie en toewijding waarmee ze ontwerpt, experimenteert Maroeska in de keuken en kookt de sterren van de hemel. In Hoe dan?! deelt ze haar favoriete gerechten uit 7 internationale keukens. In dit ebook zitten onder alle 120 recepten korte filmpjes waarin Maroeska je letterlijk een kijkje in haar keuken geeft, laat zien hoe je iets maakt, waar een ingrediënt of recept vandaan komt, tussendoor de smakelijkste anekdotes vertelt of je meeneemt naar Italië waar ze ook een aantal filmpjes heeft opgenomen. En omdat niemand perfect is, laat ze je ook zien waarom een gerecht soms mislukt en wat je daaraan kunt doen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: bloem, boter, citroenrasp, ei, kwark, maïzena, suiker, vanillesuiker en zout
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, citroenrasp, eidooier, kaneel, suiker en zure appel
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelen, melk, nootmuskaat, peper, roomboter, winterpostelein en zout
Keuken: Nederlands
Soort: stamppot / vegetarisch / groente
Ingrediënten: broodkruim, oude kaas, olijfolie, peper, peterselie, tomaten, ui en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, bloem, boter, ei, hazelnoten, rietsuiker, slagroom, walnoten en zout
Keuken: Zwitsers
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: eidooier, hazelnootpasta, melk, poedersuiker en vanillestokje
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroenrasp, ei, oude kaas, grano duro meel, groene asperge, groentebouillon, lente-ui, meel, melk, mozzarella, parmezaanse kaas, peper, peterselie, roomboter, witte asperges en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, bakpoeder, bloem, bruine suiker, cacao, dadels, gekonfijte sinaasappelschil, gekonfijte vruchten, gember, gembernat, gemberstroop, hazelnoten, honing, kaneel, rozijnen, vijgen en walnoten
Keuken: Italiaans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bladselderij, bloemkool, bloemkoolkookvocht, boterhammen, melk en nootmuskaat
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: citroenblad, ei, gehakt, gemalen koriander, gember, brood, knoflook, kokosmelk, koriander, limoensap, paneermeel, peper, rode peper, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Thais
Ingrediënten: boterhammen, bouillon, knoflook, koriander, melk, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, wilde spinazie en zout
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: balsamicoazijn, kappertjes, knoflook, maldonzout, olijfolie, oud brood, peper, rode paprika's, salie en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: appel, bloem, boter, ei, suiker en zout
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Ingrediënten: citroenrasp, ei, grano duro meel, lente-ui, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, spinazie, ui, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, lente-ui, olijfolie, oude hollandse kaas, parmezaanse kaas, pecannoten, peper, pijnboompitten, walnoten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: blauwe pruimen, eidooier, slagroom, suiker, vanillesuiker en water
Soort: vegetarisch / roomijs
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, havermelk, komijn, olijfolie, peper, pompoen, water, winterwortel en zout
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: ongebleekte bloem, ongebleekt tarwebloem, pompoenpitten, volkorenmeel, water, zonnebloempitten, zout en zuurdesemstarter
Keuken: Nederlands
Soort: vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: bieten, kalamata-olijven, knoflook, lente-ui, olijfolie, peper, taggiasca-olijven en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: gebrande hazelnoten, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, rode spitskool, spitskool en zout
Soort: vegan
Ingrediënten: boekweitmeel, fijn zout, kikkererwtenmeel, olijfolie, pitten, roggemeel, tarwebloem, water en zaden
Soort: vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: amandelen, amandelspijs, bloem, citroenrasp, ei, gekonfijte sinaasappelschil, hazelnoten, kaneel, roomboter, rozijnen, suiker, sukade, gist, walnoten, walnotenspijs en zout
Keuken: Midden-Europees / Oost-Europees / Asjkenazisch
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch / feestdagen
Ingrediënten: brood, gehakt, knoflook, koriander, olijfolie, peper, savooiekool, spitskool, ui en zout
Keuken: Midden-Europees
Ingrediënten: bloem, courgette, ei, feta, munt, olijfolie, peper, peterselie en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, ezelsorensla, komkommer, koriander, little gem, munt, peterselie, pinda-sojasaus, rijstmie, rijstvellen, thaise basilicum en waterkers
Keuken: Vietnamees
Soort: vegan