Maroeska Metz

We hebben 3 boeken van Maroeska Metz waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Maroeska Metz? Registreren is gratis!

Boeken van Maroeska Metz

Recepten van Maroeska Metz

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Hoe dan?!:

Tarte Tatin

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, ei, suiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / bijgerecht uit Hoe dan?!:

Aardappel-selderijpuree

Ingrediënten:
kruimige aardappel, melk, nootmuskaat, peper, roomboter, selderij en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Pesto di carciofi

Ingrediënten:
artisjokken, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Grote witte-bonensalade

Ingrediënten:
fijne mosterd, grote gedroogde witte bonen, knoflook, lente-ui, noten-azijn, olijfolie, peper, peterselie en zout

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / lunch / bijgerecht uit Hoe dan?!:

Rode paprikasalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, kappertjes, knoflook, maldonzout, olijfolie, oud brood, peper, rode paprika's, salie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Spinazie-ravioli

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, grano duro meel, lente-ui, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, spinazie, ui, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Stoofvlees met rozijnen

Ingrediënten:
azijn, boter, citroensap, gele rozijnen, kalfsvlees met bot, kaneel, limoensap, peper, plantaardige olie, rode ui, rundvlees met bot, water en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:

Pompoensoep, vegan

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, havermelk, komijn, olijfolie, peper, pompoen, water, winterwortel en zout

Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Koolrolletjes met gehakt

Ingrediënten:
brood, gehakt, knoflook, koriander, olijfolie, peper, savooiekool, spitskool, ui en zout

Keuken:
Midden-Europees
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Pizza funghi

Ingrediënten:
mozzarella, paddestoel, pizzabodem en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / pizza
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Pizza napoletano

Ingrediënten:
basilicumzaad, knoflook, mozzarella, oregano, pizzabodem en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Sarma

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, ei, ingelegde witte kool, knoflook, peper, rundergehakt, spek, spitskool, ui, witte wijn, zout en zuurkool

Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

High tea uit Hoe dan?!:

Dundeecake van Teun

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, bloed, boter, citroenrasp, citroensap, cranberry's, ei, krenten, muscovadosuiker, rozijnen, sinaasappelschillen, sukade en witte amandelen

Keuken:
Brits
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:

Hummus

Ingrediënten:
citroensap, dipsaus, gedroogde kikkererwten, kikkererwten uit blik, olijfolie, peper, tahin en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Turks / Noord-Afrikaans
Soort:
vegan
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Truffelpesto

Ingrediënten:
boter, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, walnoten, witte truffel, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Steak van rode spitskool

Ingrediënten:
gebrande hazelnoten, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, rode spitskool, spitskool en zout

Soort:
vegan
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Hoe dan?!:

Zwitserse notentaart

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, ei, hazelnoten, rietsuiker, slagroom, walnoten en zout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Fritto misto di pesce

Ingrediënten:
ansjovis, bier, bloem, calamari, courgette, garnaal, inktvisjes, mineraalwater, octopus, sardines, venkel, wortel en zout

Keuken:
Creools / Italiaans
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert uit Hoe dan?!:

Bitterkoekjespudding

Ingrediënten:
bitterkoekjes, calvados, custard, melk, rum, suiker en vanillesuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Basisrecept uit Hoe dan?!:

Pizzadeeg

Ingrediënten:
bloem, droge gist, suiker, gist en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Alle recepten van Maroeska Metz