De bijbel van de Franse keuken
Van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons
Een boek van Alain Caron
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De bijbel van de Franse keuken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennen
Met meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Franse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Franse gerechten. Maak een reis door Frankrijk met recepten uit elke regio: serveer bijvoorbeeld een klassieke uiensoep uit Centraal-Frankrijk, maak de lekkerste varkenskoteletten op Parijse wijze, of reis af naar Zuid-Frankrijk met coquilles Saint-Jacques uit de oven. Kortom, De bijbel van de Franse keuken is voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend en leerzaam naslagwerk.
MEER DAN 180 RECEPTEN UIT DE FRANSE KEUKEN
HELDERE HOW-TO'S EN TECHNIEKEN
INCLUSIEF LIJST MET FRANSE CULINAIRE BEGRIPPEN
ZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTEN
MET RECEPTEN UIT ELKE REGIO VAN FRANKRIJK
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.