Mince meat -Pasteivulling
★
★
★
★
★
Een recept van Jane Grigson.
U vindt dit recept op pagina 87 in Elseviers culinaire atlas .
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- pastei
Ingrediënten
- appel
- citroensap
- citroenzest
- cognac
- dikke lende
- donkerbruine basterdsuiker
- gekonfijte citroenschil
- gekonfijte sinaasappelschil
- krenten
- niervet
- nootmuskaat
- rozijnen
- sukade
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.