Jane Grigson

We hebben 2 boeken van Jane Grigson waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jane Grigson? Registreren is gratis!

Boeken van Jane Grigson

Recepten van Jane Grigson

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Snacks en tussendoortjes / snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:

Shortbread

Ingrediënten:
bloem, boter, rijstebloem en vruchtsuiker

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Pa pao hsin fan - Rijst met verse krab

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bamboespruiten, bouillon, gedroogde chinese paddestoelen, gekookte ham, gember, hollandse garnalen, kleefrijst, krab, lente-ui, pinda's, sherry, spekvet en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Dasquoise

Ingrediënten:
amandelmeel, amandelsnippers, botercrème, eiwit, hazelnoot, poedersuiker, wijnsteenzuur en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:

Schwarzwälder Kirschtorte

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cacao poeder, eidooier, eiwit, kersen, maïzena, taartbodem, taartvulling en vruchtensuiker

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Shung shu yu - Eekhoornvis

Ingrediënten:
bamboespruiten, bloem, frituurvet, gedroogde chinese paddestoelen, karper, kippenbouillon, maïzena, snoek, sojasaus, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, ve-tsin, wijnazijn, zeebaars en zonnebloemolie

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Pavlova

Ingrediënten:
aardbeien, ananas, azijn, banaan, eiwit, kiwi, maïzena, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Australisch / Nieuw-Zeelands
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Alle recepten van Jane Grigson