Cervelle de canut - Kwark met kruiden

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 134 in Elseviers culinaire atlas .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht
Soort:
kaas

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Fines Herbs Extract

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Crème fraiche aux fines herbes

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Deventer Kruudmoes

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Oeufs en Meurette: Liquid Center Duck Egg with Preserved Cinnamon Cap Mushroom, Sous Vide Glazed Pearl Onion, Constructed Red Wine Glaze, Bacon Chip and Brioche Toast

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]