Mirlitoncrème

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 135 in Elseviers culinaire atlas .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
saus/dressing/jus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Marasche - Kersen-amandelbolletjes

Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Winachtsbredelen met gekonfijt fruit

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Pinolati - Pijnappeltjes

Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Macarons de Nancy

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek