Vermicelli con le vongole in bianco - Vermicelli met venusschelpen
★
★
★
★
★
Een recept van Jane Grigson.
U vindt dit recept op pagina 164 in Elseviers culinaire atlas .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- pasta/noodles
Ingrediënten
- ansjovisfilet
- basilicum
- knoflook
- olijfolie
- peper
- peterselie
- spaanse peper
- spaghetti
- venusschelpen
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.