Gremolata voor ossobuco alla Milanese

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 167 in Elseviers culinaire atlas .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ansjovisboter

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Witlof, gekonfijte, met citroen en ansjovis

delicious. magazine - 2013-13

Kleine artisjokken met witte ansjovis en citroenmayonaise

Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Verse ansjovis met citroen

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel