Chang ch'a fei ya - Gerookte, gestoomde, gebakken, gemarineerde eend

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 236 in Elseviers culinaire atlas .

Keuken:
Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tempé goreng I (Gebakken tempé)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Pommes Souffées

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Deep-Fried Brussels Sprouts

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Crab Oil

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]