Sambal goreng udang peteh de luxe- Sambal goreng van garnalen en petehbonen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 50 in Baru Belanda .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rijstnoedelsalade met gekruid eendenborstgehakt

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Kip met kokosmelk en koriander

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Langoustinesaus

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Ketjapsaus

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda