Sambal goreng udang peteh de luxe- Sambal goreng van garnalen en petehbonen
★
★
★
★
★
Een recept van Pascal Jalhay.
U vindt dit recept op pagina 50 in Baru Belanda .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- citroenblaadjes
- citroensap
- eetbare bloemblaadjes
- fijn zeezout
- garnalenpasta
- gemberwortel
- javaanse suiker
- knoflook
- kokosmelk
- kokosolie
- laoswortel
- minipaksoi
- notenolie
- passievruchtensap
- passievruchtschil
- petehbonen
- rode chilipepers
- salamblaadjes
- sjalot
- tamarinde
- tijgergarnalen
- tomaten
- witte peper
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.