Pascal Jalhay

We hebben 3 boeken van Pascal Jalhay waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pascal Jalhay? Registreren is gratis!

Boeken van Pascal Jalhay

Recepten van Pascal Jalhay

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Langoustines

Ingrediënten:
langoustines, olijfolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Parels

Ingrediënten:
pandanblad, tapiocaparels en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
garnituur / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Lunch / snack of tussendoortje uit Baru Belanda:

Perkedelburger

Ingrediënten:
aardappel, balsamicoazijn, basmatibuns, bloem, droog broodkruim, ei, eiwit, gesmoorde tomaat, korianderpoeder, knoflook, kokosolie, korianderzaad, nootmuskaat, paksoiblad, rode ui, rundergehakt, sambal tomaat, sjalot, tahunmayonaise, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kruidenpastagelei

Ingrediënten:
gelatine en kruidenpasta

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Salpicon

Ingrediënten:
boterbloem, gelatine en groentebouillon

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Marinade voor geitenrug

Ingrediënten:
chilipeper, citroenblaadjes, citroengras, gemberwortel, kokosmelk, palmsuiker, sesamzaad en zoete sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / marinade
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal met tomaat

Ingrediënten:
citroenblad, garnalenpasta, gemberwortel, knoflook, kokosolie, laoswortel, rawits, tomaten, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal 2

Ingrediënten:
citroengras, garnalenpasta, javaanse suiker, kemirinoten, knoflooksap, kokosolie, laoswortel, rode chilipeper, salamblaadjes, tamarinde, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:

Gulai kambing - Gestoofd lams- of geitenvlees

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, garnalenpasta, geelwortel, gemberwortel, kaneelstokjes, kardemompeulen, kokosmelk, kruidnagels, laoswortel, limoen, olie, sambal oelek, suiker en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
lamsvlees / geitenvlees
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Zalf van lontong

Ingrediënten:
citroenblaadjes, inktvisinkt, lontong, pandanblad en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Dranken / drinken uit Baru Belanda:

The Botol - IJsthee

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, earlgreythee, gemberwortel, kaneelstokje, limoenchutney, muntijs, sinaasappel en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kokossaus

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, geelwortel, gemberpoeder, knoflook, kokosolie, komijnzaad, korianderzaad, rijstebloem, rode chilipeper, santen en sjalot

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Bijgerecht uit Baru Belanda:

Acar bij ode aan rendang

Ingrediënten:
geelwortelpoeder, javaanse suiker, kaneelstokje, laurierblad, water en witte wijnazijn

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan
Alle recepten van Pascal Jalhay