Pascal Jalhay

We hebben 3 boeken van Pascal Jalhay waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pascal Jalhay? Registreren is gratis!

Boeken van Pascal Jalhay

Recepten van Pascal Jalhay

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Marinade voor geitenrug

Ingrediënten:
chilipeper, citroenblaadjes, citroengras, gemberwortel, kokosmelk, palmsuiker, sesamzaad en zoete sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / marinade
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Tomatencompote

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, oregano, rozemarijn, sambal maison, suiker, tijm, tomatenblokjes uit blik, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kruidenmengsel voor saté

Ingrediënten:
citroengras, geelwortel, gemberwortel, gepofte kemirinoten, kaneelstokje, knoflook, kokosolie, korianderzaad, kruidnagelpoeder, laoswortel, rode chilipepers en sjalot

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sateh Lilith - Saté van vis en garnalen

Ingrediënten:
citroen, citroenblaadjes, crème fraîche, garnalen, kokosrasp, koriander, kruidenpasta voor sateh lilith, palmsuiker, rode chilipeper, witte vis en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Salpicon

Ingrediënten:
boterbloem, gelatine en groentebouillon

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal met tomaat

Ingrediënten:
citroenblad, garnalenpasta, gemberwortel, knoflook, kokosolie, laoswortel, rawits, tomaten, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:

Sambal Goreng - Gebakken sambal met tempé

Ingrediënten:
arachideolie, biefstuk, extra zoete sojasaus, glasnoedels, javaanse suiker, knoflook, komkommer, laoswortel, rode chilipepers, rode ui, roerbakgroenten, runderbouillonblokje, salamblaadjes, tempé, witte rijst en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rundvlees
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Bing

Ingrediënten:
bloem, bosui, plantaardige olie, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Urap dengan tempé Mendoan - Salade met tempé Mendoan

Ingrediënten:
bananenblad, citroenblad, garnalenpasta, geelwortel, ketjapsaus, knoflook, kokosnoot, kousenband, krokante tempé, laoswortel, palmsuiker, peper, rawit, rode chilipepers, rode kool, salamblaadjes, sjalot, spitskool, taugé, waterspinazie, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Geitenvulling voor bapao

Ingrediënten:
bosui, geitenbokgehakt, knoflook, kokosolie, laos, sambal tomat, ui, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
geitenvlees
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kaffirolie

Ingrediënten:
citroenmelisse, kaffir limoenschil en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Bumbu Bali - Balinese Kruidenpasta

Ingrediënten:
garnalenpasta, geelwortel, gemberwortel, knoflook, kokosolie, laoswortel, rode chilipeper en sjalot

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Pindacrème

Ingrediënten:
eiwit, kippenfond, maïsolie, pindakaas, sushi-azijn, xantana en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Alle recepten van Pascal Jalhay