Pascal Jalhay

We hebben 3 boeken van Pascal Jalhay waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pascal Jalhay? Registreren is gratis!

Boeken van Pascal Jalhay

Recepten van Pascal Jalhay

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Zalf van lontong

Ingrediënten:
citroenblaadjes, inktvisinkt, lontong, pandanblad en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Pindacrunch

Ingrediënten:
gebakken uitjes en pinda's

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / noten
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Mangocrème

Ingrediënten:
boter, eidooier, gelatineblaadjes, mangosap en steranijs

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Tahumamayonaise

Ingrediënten:
dijonmosterd, zijden tofu en zoete sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Gumbava-gel

Ingrediënten:
agar-agar, citras, kaffirlimoen en suikerwater

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kruidenmengsel voor zuurkool dengdeng agee

Ingrediënten:
citroengras, gemberwortel, javaanse suiker, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, laoswortel, salamblaadjes en tamarinde

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal 2

Ingrediënten:
citroengras, garnalenpasta, javaanse suiker, kemirinoten, knoflooksap, kokosolie, laoswortel, rode chilipeper, salamblaadjes, tamarinde, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal trassi

Ingrediënten:
chilipepers, garnalenpasta, javaanse suiker, knoflook, sjalot, trostomaat en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal goreng telor

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, garnalenpasta, javaanse suiker, knoflook, kwarteleieren, laoswortel, rode chilipepers, rode sjalot en tomaten

Keuken:
Indonesisch
Soort:
eieren, kaas en zuivel / saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Basmatibuns

Ingrediënten:
basmatirijst, citroengras, gemberwortel, kokosmelk, kokosolie, laoswortel, rijstebloem en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroensap, dragon, kervel, kookvocht van bonen, laurierblad, olijfolie, sjalot, tijm en tomatenblokjes

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Alle recepten van Pascal Jalhay