Pascal Jalhay

We hebben 3 boeken van Pascal Jalhay waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pascal Jalhay? Registreren is gratis!

Boeken van Pascal Jalhay

Recepten van Pascal Jalhay

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Omeletrol

Ingrediënten:
boter, ei, olie, peper, wakamepoeder en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kaffirolie

Ingrediënten:
citroenmelisse, kaffir limoenschil en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Urap dengan tempé Mendoan - Salade met tempé Mendoan

Ingrediënten:
bananenblad, citroenblad, garnalenpasta, geelwortel, ketjapsaus, knoflook, kokosnoot, kousenband, krokante tempé, laoswortel, palmsuiker, peper, rawit, rode chilipepers, rode kool, salamblaadjes, sjalot, spitskool, taugé, waterspinazie, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal 2

Ingrediënten:
citroengras, garnalenpasta, javaanse suiker, kemirinoten, knoflooksap, kokosolie, laoswortel, rode chilipeper, salamblaadjes, tamarinde, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kokossaus

Ingrediënten:
citroenbasilicum, citroenblaadjes, citroengras, kalamansisap, kippenfond, kokosmelk, muntblad, pandanblad, plantaardige olie, bladpeterselie, sjalot, venkelblad en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Acar van meneer Freeth

Ingrediënten:
bloemkool, courgette, saus voor acar, sperziebonen, ui, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Pindasaus voor gado-gado

Ingrediënten:
citroenblaadjes, garnalenpasta, javaanse suiker, knoflook, kokosmelk, kokosolie, ongezoute pindas, sambal ulek, sjalot, tamarinde, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Vogelnestjes

Ingrediënten:
kataifideeg, kokosolie, poedersuiker en rode appel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / deegwaren
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Acar campur

Ingrediënten:
azijn, geelwortel, gemberwortel, knoflook, rode chilipeper, suiker en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Krokante groenten

Ingrediënten:
bosui, kousenband, limoenolie, minipaksoi, taugé en witte kool

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Nasi goreng met Zeeuwse schelpjes

Ingrediënten:
basis bumbu, rijst, ei, omeletrol, plantaardige olie, sambacrème, schelpdieren, serundeng en vinaigrette met zeevenkeltopjes

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Tomatencompote

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, oregano, rozemarijn, sambal maison, suiker, tijm, tomatenblokjes uit blik, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Alle recepten van Pascal Jalhay