Gado-gado - Groentesalade met pindasaus en krokante acar
★
★
★
★
★
Een recept van Pascal Jalhay.
U vindt dit recept op pagina 96 in Baru Belanda .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- hoofdgerecht
Ingrediënten
- aardappel
- citroensap
- hardgekookt eiwit
- haricots verts
- kokosolie
- komkommer
- krokante acar
- pindasaus
- spitskool
- taugé
- zeezout
- zijden tofu
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.