Steak tartaar, naar keuze van rundvlees of geitenbokvlees, op indonesische wijze met mousse van geitenkaas

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 97 in Baru Belanda .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
rundvlees / geitenvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rundvleessalade op toast

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Volkorenrood met kaas

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Warme salade van aardappels, kappertjes, augurk, mosterd en kamille.

Een recept uit Chris Honor - ChrisKitch

Radijsremoulade

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial