Cumi-cumi - Pijlstaartinktvis gevuld met saté Liliyh, gebakken tentakels, inktvisringen betawi, zwarte zalf van lontong, frisse acar en rijstkroepoek met inktvisinkt`
★
★
★
★
★
Een recept van Pascal Jalhay.
U vindt dit recept op pagina 129 in Baru Belanda .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- frisse acar
- inktvisringen betawi
- pijlstaartinktvis
- rijstkroepoek met inktvisinkt
- saté lilith
- zwarte zalf van lontong
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.