Fegato di vitello rinascimentale - Kalfslever met rozijnen en pijnboompitten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 350 in Italië .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Simpel gebakken kalfslever

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Lever met spek en bruingebrande uien

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Kalfslever met sjalotjes en azijn

Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Eikenbladsla met kalfslever

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag