Risotto al barolo e gorgonzola

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 199 in Heerlijk simpel .

Gang:
diner / italiaanse antipasti / hoofdgerecht
Soort:
vegetarisch
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Savooise fondue

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Ricottataart met sultana’s

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Barbecue: gerookte taleggio kaas

Een recept uit Isabel

Appel met blauwschimmelkaas

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër