Barolo

Barolo wordt beschouwd als droge rode wijn.

Zoek naar barolo in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met barolo in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste barolo recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient barolo:

Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Diner / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:

Risotto al barolo e gorgonzola

Ingrediënten:
barolo, gorgonzola, groentebouillon, risottorijst, roomboter, rucola en sjalot

Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Wintersalade

Ingrediënten:
barolo, bittere sla, blanke hazelnoten, knoflook, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, olijfolie, paardenbloem, radicchio, rode uien, rodewijnazijn, treviso, verse tijm en witlof

Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / voorgerecht uit De man die alles at:

Bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovisfilet, barolo, boter, knoflook en olijfolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Ossobuco al Barolo

Ingrediënten:
barolo, bleekselderij, extra vergine olijfolie, gekruide bloem, kalfsschenkel, rozemarijn, runderbouillon, ui, vermout, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Risotto al barolo - risotto met barolo

Ingrediënten:
barolo, boter, grana padano, rijst, runderbouillon, ui, versgemalen zwarte peper en witte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto / rijst
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Runderlende gesmoord in rode wijn

Ingrediënten:
barolo, gedroogde paddestoelen, gerookt ontbijtspek, knoflook, olijfolie, pancetta, porcini, prosciutto, rode wijn, runderlende, tomaten uit blik, ui en verse rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovisfilet op zout, artisjok, barolo, bleekselderij, boter, extra vergine olijfolie, knoflook, nebbiolo-wijn, peper, rode wijn, venkelknol, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente / vis
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:

Reebiefstuk in barolo

Ingrediënten:
barolo, bloem, boter, jeneverbes, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, reebiefstuk, rozemarijn, ui, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gems in rode wijn - camoscio al vino rosso

Ingrediënten:
appel, barolo, bleekselderij, boter, gemzenbout, hertenbout, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, nebbiolo-wijn, olijfolie, peper, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord rundvlees met barolo - brasato al barolo

Ingrediënten:
barolo, bleekselderij, boter, cacao, hamvet, laurierblad, mager runderstoofvlees, olijfolie, rum, rundermuis, rundvlees, ui, verse rozemarijn, verse tijm, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees