Gevulde zeebaars - bar farci
★
★
★
★
★
Een recept van Gilles Pudlowski.
U vindt dit recept op pagina 106 in Frankrijk koken en reizen .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten
- champignon
- crème fraîche
- droge witte wijn
- gezouten boter
- oud brood
- peper
- pollak
- sjalot
- slagroom
- spinazie
- zeebaars
- zeebrasem
- zout
- zuring
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.