Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: broodkruim, droge sherry, grof zeezout, kippenbouillon, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, prei, selderijstengel, sjalot, snijpeterselie, spinkrab, tomaat, ui, verse spaanse peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, cèpes, crème fraîche, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, porcini, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: boter, crème fraîche, droge witte wijn, kalfsnier, olie, peper, pittige mosterd, sjalot, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: artisjokken, bloemkool, gezouten ansjovis, jonge knoflook, jonge sjalot, olijfolie, paprika, radijs, rode wijnazijn, selderij, stokbrood, venkel en verse peterselie
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / groente / vis
Ingrediënten: artisjok, bospeen, bosui, droge witte wijn, ganzenvet, jonge sperziebonen, peper, rauwe ham, rode paprika, tomaat, tuinbonen en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, cointreau, ei, melk, peer, rode bessengelei, suiker, vanillestokje en water
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, citroensap, demi creme fraiche, peper, riesling, sjalot, slagroom, snoek en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouquet garni, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, kalfsborst, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, peper, prei, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel, zilverui en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: artisjokken, citroen, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, ui, verse tijm, violetartisjok, water, wortel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, boter, water en zout
Keuken: Europees / Frans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, bospeen, bosui, boter, bouquet garni, doperwten, haricots verts, kippenbouillon, knoflook, lamsborst, lamshals, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, meiknolletjes, olie, peper, suiker, tomaat, verse kervel, verse peterselie, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: amandelschaafsel, bloem, boter, ei, instantgist, kirsch, melk, poedersuiker, rozijnen, water, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: boter, broodkruim, peper, pittige mosterd, verse ansjovis, verse dragon en zout
Keuken: Frans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: ansjovisfilet op olie, aubergine, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, suiker, tomaat, water en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Ingrediënten: boter, broodkruim, champignon, crème fraîche, eierdooier, gruyère, knoflook, kruidnagel, laurierblad, maïzena, peper, peperkorrel, rivierkreeftjes, selderijstengel, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: crumble/gratin / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, knoflook, langgraanrijst, laurierblad, olijfolie, peper, room, salieblaadjes, sjalot, verse basilicum, verse rozemarijn, verse tijm, water, witte camarguerijst en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: risotto / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: baars, bloem, boter, croutons, karper, knoflook, paling, peper, snoek, varkensspek, witte bourgogne, zilveruitjes, zoetwatervis en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: frituurolie, stevige aardappel en zout
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Ingrediënten: boter, bouquet garni, calvados, droge witte wijn, kerriepoeder, knoflook, kreeft, laurierblad, peper, plantaardige olie, ui, verse peterselie, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bot, bouquet garni, cider, crème fraîche, griet, kruidnagel, laurierblad, peper, platvis, slagroom, tijm, ui, verse peterselie, wortel, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: vis
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672