Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: eiwit, poedersuiker, slagroom en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: baars, bouquet garni, crème fraîche, eierdooier, forel, laurierblad, nootmuskaat, paling, peper, peterselie, prei, riesling, slagroom, snoekbaars, tijm, ui, verse dragon, water, wortel, zeelt, zoetwatervis en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: boerenbrood, jonge knoflook, kip, olijfolie, peper, selderijstengel, verse peterselie, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: boter, bouquet garni, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, garnalen, knoflook, laurierblad, mosselen, peper, sjalot, slagroom, tong, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: anijslikeur, bloem, boter, citroenrasp, ei, instantgist, oranjebloesemwater, vanille-essence, water, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: brood en broodgerecht / feestdagen
Ingrediënten: cognac, crème fraîche, hazenrug, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, peper, plantaardige olie, slagroom, tijm, ui, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Ingrediënten: baars, bloem, boter, croutons, karper, knoflook, paling, peper, snoek, varkensspek, witte bourgogne, zilveruitjes, zoetwatervis en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: brood, gedroogde tijm, gedroogde venkel, olijfolie, groene paprika, grof zeezout, gruyère, knoflook, laurierblad, olijfolie, prei, saffraandraadjes, stokbrood, tomaat, ui, vermicelli, verse peterselie, verse spaanse peper, peper, water, witvis en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: bloem, boter, bruine basterdsuiker, eierdooier, instantgist, melk, suiker, water en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, citroensap, peper, suiker, witlof en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, citroensap, laurierblad, peper, sjalot, snoek, verse dragon, peterselie, verse tijm, walnootolie, walnoten en zout
Keuken: Frans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: boter, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, laurierblad, paling, peper, sjalot, slagroom, snijpeterselie, spinazie, tijm, verse dragon, verse kervel, verse munt, verse salieblaadjes, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: arachideolie, artisjok, aubergine, bloem, citroen, courgette, courgettebloemen, ei, melk, olijfolie en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch / groente / frituur
Ingrediënten: bouquet garni, citroen, droge witte wijn, kruidnagel, laurierblad, makreel, peperkorrel, piment, rode spaanse peper, ui, verse peterselie, verse tijm, witte wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: broodkruim, gezouten boter, grof zeezout, peper, ui en venusschelpen
Keuken: Frans
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: croutons, melk, olijfolie en zoutevis
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis
Ingrediënten: aardappelmeel, boter, eierdooier, eiwit, kirsch, maïzena, melk, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: citroenrasp, donkerbruine basterdsuiker, ei, eierdooier, krenten, melk, peper, pijnboompitten, snijbiet en zandtaartdeeg
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, snijbiet, spinazie, tomatensaus en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bloem, ei, gezouten boter, oranjebloesemwater en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672