Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, crème fraîche, ei, korstdeeg, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouquet garni, crème fraîche, flageolets, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, peper, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, witte bonen, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, crème fraîche, peper, sjalot, slagroom, verse morieljes en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: aardappelmeel, citroenrasp, ei, patentbloem, poedersuiker, vanille-essence en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: arachideolie, artisjok, aubergine, bloem, citroen, courgette, courgettebloemen, ei, melk, olijfolie en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch / groente / frituur
Ingrediënten: bayonneham, ei, groene paprika, ham, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, spaanse peper, suiker, tomaat, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: bleekselderij, boter, gezeefde tomaten, knoflook, mager rundvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, rauwe ham, rode wijn, snijpeterselie, suiker, ui, witbroodkruim, wortel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, crème fraîche, droge witte wijn, ei, karper, knoflook, ontbijtspek, oud brood, peper, sjalot, slagroom, snijpeterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: maïsmeel, peper, reuzel, water en zout
Keuken: Frans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: brood, gedroogde tijm, gedroogde venkel, olijfolie, groene paprika, grof zeezout, gruyère, knoflook, laurierblad, olijfolie, prei, saffraandraadjes, stokbrood, tomaat, ui, vermicelli, verse peterselie, verse spaanse peper, peper, water, witvis en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: champignon, crème fraîche, droge witte wijn, gezouten boter, oud brood, peper, pollak, sjalot, slagroom, spinazie, zeebaars, zeebrasem, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: citroen, kaneelpijpje, peer, rode wijn en suiker
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / fruit
Ingrediënten: boter, knoflook, kokkel, oud brood, peper, sjalot en snijpeterselie
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: cox-appels, eierdooier, kaneel, lombarts calville appel, slagroom, stevige appel, suiker, vanille-essence, vanillesuiker en zandtaartdeeg
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, lamsschouder, peper, ui, vastkokende aardappel, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Ingrediënten: bouquet garni, cayennepeper, citroensap, ei, grof zeezout, laurierblad, olijfolie, peper, pittige mosterd, spinkrab, verse munt, verse peterselie, verse tijm, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boerenbrood, kabeljauw, makreel, peper, reuzel, rode wijnazijn, spiering, stevige aardappel, tong, ui, vis, vleet, wijting, zeebrasem, zeeduivel en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: arrowroot, cherry brandy, droge witte wijn, meikersen, peper, suiker, tamme eend en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: boter, cayennepeper, cognac, crème fraîche, droge champagne, marc de champagne, peper, rivierkreeftjes, sjalot, slagroom, verse dragon en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, bloemkool, ei, eierdooier, jonge prei, artisjok, knoflook, kokkel, oester, olijfolie, peper, schelpdieren, scherpe mosterd, sperziebonen, venusschelp, worteltjes, wulken, zeeslak, zout en vis
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672