Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, crème fraîche, eierdooier, nootmuskaat, peper, prei, slagroom, water en zout
Keuken: Frans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, cointreau, ei, melk, peer, rode bessengelei, suiker, vanillestokje en water
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: amandel, amandelschaafsel, bloem, boter, citroensap, eierdooier, eiwit, melk, poedersuiker, pralinépoeder, soezendeeg, suiker, vanillestokje en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: arachideolie, brooddeeg, crème fraîche, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: beurre blanc, boter, cayennepeper, crème fraîche, ei, peper, slagroom, snoekfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: aardappel, bloemkool, ei, eierdooier, jonge prei, artisjok, knoflook, kokkel, oester, olijfolie, peper, schelpdieren, scherpe mosterd, sperziebonen, venusschelp, worteltjes, wulken, zeeslak, zout en vis
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: cayennepeper, herbes de provence, knoflook, olijfolie, peper, pijlinktvis, saffraandraadjes, tomaat, ui, venkelzaad, water, witte camarguerijst en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: rijst / vis
Ingrediënten: boter, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, laurierblad, paling, peper, sjalot, slagroom, snijpeterselie, spinazie, tijm, verse dragon, verse kervel, verse munt, verse salieblaadjes, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: buikspek, cognac, gedroogde sinaasappelschil, knoflook, kruidnagel, lamsbout, laurierblad, olijfolie, peper, rode côte du rhône, rode wijn, snijpeterselie, ui, verse tijm, zout en zwoerd
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bloem, fijne basterdsuiker, gist, melk, water en zout
Keuken: Frans
Soort: brood en broodgerecht / beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: amandelschaafsel, bloem, boter, ei, instantgist, kirsch, melk, poedersuiker, rozijnen, water, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: arrowroot, citroen, droge witte wijn, grand marnier, olie, peper, rode bessengelei, rodewijnazijn, sinaasappel, suiker, tamme eend, water en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, citroen, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, verse tonijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis
Ingrediënten: brood, gedroogde tijm, gedroogde venkel, olijfolie, groene paprika, grof zeezout, gruyère, knoflook, laurierblad, olijfolie, prei, saffraandraadjes, stokbrood, tomaat, ui, vermicelli, verse peterselie, verse spaanse peper, peper, water, witvis en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: babypijlinktvis, cayennepeper, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, oud brood, peper, pijlinktvisjes, tomaat, ui en zout
Keuken: Spaans / Frans
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: boter, crème fraîche, gedroogde paddestoelen, girolles, kippenlever, parelhoen, parelhoenlever, peper, port, sjalot, slagroom, verse dragon, verse peterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, ei, eierdooier, melk, suiker, vanillesuiker en zwarte kersen
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouquet garni, crème fraîche, flageolets, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, peper, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, witte bonen, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, peper, stevige aardappel, tomaat, ui, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / gevogelte / vegetarisch
Ingrediënten: frituurolie, stevige aardappel en zout
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672