Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: brasem, cornichons, eierdooier, gedroogde venkel, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, scherpe mosterd, snijpeterselie, verse bieslook, witte wijnazijn, zeebaars en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: eiwit, gemalen amandelen, poedersuiker en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bloem, boter, water en zout
Keuken: Europees / Frans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: amandelschilfers, boter, forel, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, ei, melk, pruimedant en suiker
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: gerookt mager spek, jeneverbes, kippenbouillon, knakworst, knoflook, kruidnagel, laurierblad, peperkorrel, reuzel, riesling, rookworst, sylvaner, ui, varkensschouder, vastkokende aardappel, witte wijn, zuurkool en zuurkoolspek
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: boter, bouquet garni, calvados, droge witte wijn, kerriepoeder, knoflook, kreeft, laurierblad, peper, plantaardige olie, ui, verse peterselie, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, boter, eierdooier, kastanje, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bloemkool, ei, eierdooier, jonge prei, artisjok, knoflook, kokkel, oester, olijfolie, peper, schelpdieren, scherpe mosterd, sperziebonen, venusschelp, worteltjes, wulken, zeeslak, zout en vis
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, cointreau, ei, melk, peer, rode bessengelei, suiker, vanillestokje en water
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bosui, broodkruim, brousse de brébis, ei, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, ricotta, sardine, schapenkaas, sjalot, snijpeterselie, spinazie, voorjaarsui en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: boter, cayennepeper, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, kerriepoeder, laurierblad, mosselen, muscadet, sjalot, slagroom, verse peterselie en verse tijm
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, ei, eierdooier, gekonfijte engelwortel, melk, boter, rum, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: kastanje, slagroom, suiker, vanille-essence, vanillestokje en volle melk
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: broccio, feta, kastanjemeel, olijfolie, peper, ricotta en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, crème fraîche, droge witte wijn, konijn, olie, peper, pittige mosterd, slagroom, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte / wild
Ingrediënten: boter, citroenrasp, courgettebloemen, droog broodkruim, eiwit, parmezaanse kaas, peper, snijpeterselie, verse schapenkaas en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruine rum, citroensap, droog broodkruim, ei, koffie-extract, oploskoffiepoeder, suiker, walnoten, water en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bouquet garni, knoflook, kruidnagel, laurierblad, linzen, ontbijtspek, peper, reuzel, snijpeterselie, ui, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / peulvruchten
Ingrediënten: aardbei, crème fraîche, eiwit, framboos, rode bes, rode vruchtensaus, slagroom en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: zuivel
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672