Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Frankrijk koken en reizen

Een boek van Gilles Pudlowski

We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Frankrijk koken en reizen

Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Mosselen in Wijn- en roomsaus - mouclade

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, kerriepoeder, laurierblad, mosselen, muscadet, sjalot, slagroom, verse peterselie en verse tijm

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Allymes taart - tâtre des allymes

Ingrediënten:
arachideolie, brooddeeg, crème fraîche, ei, fromage blanc, nootmuskaat, peper, ricotta, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kalfsvlees marengo - veau marengo

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, champignon, citroen, droge witte wijn, gezeefde tomaten, kalfsschouder, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, peper, snijpeterselie, ui, verse dragon, verse peterselie, verse tijm, wortel, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kreeft à l'Americaine - homard à l'Americaine

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, cayennepeper, cognac, cognac fine champagne, droge witte wijn, knoflook, kreeft, laurierblad, peper, plantaardige olie, selderijstengel, sjalot, tomaat, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gratin dauphinois

Ingrediënten:
kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, slagroom, stevige aardappel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Toon alle 253 recepten in dit boek