Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: eiwit, gemalen amandelen, poedersuiker en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, cayennepeper, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, kerriepoeder, laurierblad, mosselen, muscadet, sjalot, slagroom, verse peterselie en verse tijm
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: brasem, gezouten boter, karper, knoflook, muscadet, nieuwe aardappeltjes, peper, tomaat, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: boter, broodkruim, peper, pittige mosterd, verse ansjovis, verse dragon en zout
Keuken: Frans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: brooddeeg, gezouten boter en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: armagnac, ei, ganzenvet, peper, roquefort, walnoten en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: arachideolie, brooddeeg, crème fraîche, ei, fromage blanc, nootmuskaat, peper, ricotta, slagroom, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, konijn, olijfolie, ontbijtspek, peper, suiker, tomaat, verse tijm en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Ingrediënten: amandelschaafsel, basterdsuiker, bloem, boter, ei, eierdooier, honing, instantgist, kirsch, melk, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, boter, bouquet garni, champignon, citroen, droge witte wijn, gezeefde tomaten, kalfsschouder, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, peper, snijpeterselie, ui, verse dragon, verse peterselie, verse tijm, wortel, zilveruitjes en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: brood, melk, mosselen, olijfolie, peper, spinazie, suiker, tomaat, ui en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, bouquet garni, cayennepeper, cognac, cognac fine champagne, droge witte wijn, knoflook, kreeft, laurierblad, peper, plantaardige olie, selderijstengel, sjalot, tomaat, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, crème fraîche, kippenbouillon, peper, poularde, slagroom, verse dragon en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, peper, stevige aardappel, tomaat, ui, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / gevogelte / vegetarisch
Ingrediënten: broodkruim, ganzenvet, kalfsschouder, knoflook, peper, suiker, tomaat en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: ansjovis, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rosbief, sinaasappelschil, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: ganzenvet, knoflook, peper, snijpeterselie, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht
Ingrediënten: bloem, fijne basterdsuiker, gist, melk, water en zout
Keuken: Frans
Soort: brood en broodgerecht / beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, ei, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, slagroom, stevige aardappel en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672