Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, crème fraîche, droge witte wijn, kalfsnier, olie, peper, pittige mosterd, sjalot, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: basterdsuiker, bloem, boter, bruine rum, ei, eierdooier, melk, vanille-essence, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel en zout
Keuken: Spaans / Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: amandelschilfers, boter, forel, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, krab, kreeft, laurierblad, olijfolie, peper, pieterman, prei, rode poon, rozemarijn, saffraandraadjes, selderijstelen, sinaasappelschil, stokbrood, tijm, tomaat, tong, ui, venkelgroen, verse peterselie, vis, wijting, wortel, zeebarbeel, zeeduivel, zeepaling en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, crème fraîche, kippenbouillon, peper, poularde, slagroom, verse dragon en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: boter, bouquet garni, broodkruim, crépine, ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, melk, olie, peper, quatre épices, savooiekool, sjalot, speklap, tijm, ui, varkensdarmnet, varkensschouder, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, peper, stevige aardappel, tomaat, ui, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / gevogelte / vegetarisch
Ingrediënten: citroenrasp, donkerbruine basterdsuiker, ei, eierdooier, krenten, melk, peper, pijnboompitten, snijbiet en zandtaartdeeg
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, bruine suiker, citroenrasp, ei, eierdooier, fijn zeezout, kalfsniervet, krenten, lamslende, lamsschouder, peper, vet, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: champignon, crème fraîche, droge witte wijn, gezouten boter, oud brood, peper, pollak, sjalot, slagroom, spinazie, zeebaars, zeebrasem, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: brasem, cornichons, eierdooier, gedroogde venkel, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, scherpe mosterd, snijpeterselie, verse bieslook, witte wijnazijn, zeebaars en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: armagnac, eendenlever, peper, witte muskaatdruiven en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: artisjok, bospeen, bosui, droge witte wijn, ganzenvet, jonge sperziebonen, peper, rauwe ham, rode paprika, tomaat, tuinbonen en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: cayennepeper, herbes de provence, knoflook, olijfolie, peper, pijlinktvis, saffraandraadjes, tomaat, ui, venkelzaad, water, witte camarguerijst en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: rijst / vis
Ingrediënten: arachideolie, brooddeeg, crème fraîche, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: aardappeltjes, bleekselderij, bospeen, boter, bouillon, bouquet garni, droog broodkruim, gekookt rundvlees, grof zeezout, knoflook, krieltjes, kruidnagel, laurierblad, meiknol, peper, peperkorrel, prei, rodewijnazijn, runderhalsvlees, runderharinkje, runderschenkel, rundersoepvlees, selderijhart, ui, verse peterselie, verse tijm, winterwortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / soep/bouillon / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: cox-appels, eierdooier, kaneel, lombarts calville appel, slagroom, stevige appel, suiker, vanille-essence, vanillesuiker en zandtaartdeeg
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: aardappel, babycourgette, elleboogjesmacaroni, fruitige olijfolie, gedroogde bonen, gedroogde tuinbonen, gruyère, jonge knoflook, parmezaanse kaas, sperziebonen, tomaat, tuinbonen, ui, vermicelli, verse basilicum, witte bonen en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroen, ei, witte basterdsuiker en zandtaartdeeg
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, bouquet garni, cayennepeper, cognac, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, laurierblad, peper, rivierkreeft, sjalot, slagroom, tomatenpuree, verse dragon, verse peterselie, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672