Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bosui, boter, peper, sjalot, slaharten, snijpeterselie, suiker, vers bonenkruid, verse doperwten, verse hysop, verse tijm, zilverui en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, ei, rode bourgogne, rode wijnazijn, sjalot, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: bier, boter, bouquet garni, droog broodkruim, laurierblad, peper, suiker, ui, varkensrug, varkensschouder, verse peterselie, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, crème fraîche, droge witte wijn, jonge prei, peper, reuzel, slagroom, slaharten, snijpeterselie, spinazie, tamme eend, verse bieslook, verse dragon, verse kervel, verse munt, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, citroen, ei, eierdooier, gekonfijte citroenschil, instantgist, melk, oranjebloesemwater, water, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / feestdagen
Ingrediënten: artisjokken, bloemkool, gezouten ansjovis, jonge knoflook, jonge sjalot, olijfolie, paprika, radijs, rode wijnazijn, selderij, stokbrood, venkel en verse peterselie
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / groente / vis
Ingrediënten: boter, knoflook, kokkel, oud brood, peper, sjalot en snijpeterselie
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, cayennepeper, cognac, crème fraîche, droge champagne, marc de champagne, peper, rivierkreeftjes, sjalot, slagroom, verse dragon en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: crème fraîche, droge cider, eierdooier, mosselen, peper, sjalot, slagroom, verse peterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: broodkruim, gezouten boter, grof zeezout, peper, ui en venusschelpen
Keuken: Frans
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: armagnac, buikspek, cahors-wijn, droge rode wijn, ei, haas, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, ontbijtspek, oud brood, pancetta, peper, prosciutto, rauwe ham, sjalot, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: broodkruim, ei, gruyère, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sardine, spinazie, tijm en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: boter, champignon, eend, ei, jenever, kalfspoot, kip, konijn, korstdeeg, melk, peper, pistaches, quatre épices, sjalot, ui, varkensbuik, varkensfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche / gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: boter, franse gruyère, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: broccio, feta, kastanjemeel, olijfolie, peper, ricotta en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: maïsmeel, peper, reuzel, water en zout
Keuken: Frans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: amandelschilfers, boter, forel, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: ansjovis, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rosbief, sinaasappelschil, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bouquet garni, citroen, droge witte wijn, kruidnagel, laurierblad, makreel, peperkorrel, piment, rode spaanse peper, ui, verse peterselie, verse tijm, witte wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: cèpes, citroensap, boleten, knoflook, olijfolie, peper, snijpeterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672