Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, citroenrasp, courgettebloemen, droog broodkruim, eiwit, parmezaanse kaas, peper, snijpeterselie, verse schapenkaas en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, cèpes, crème fraîche, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, porcini, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: croutons, droge witte wijn, kabeljauw, knoflook, langoustine, laurierblad, mosselen, olijfolie, peper, pollak, poon, spaanse peper, tomaat, ui, verse tijm, zeeduivel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, krieltjes, olie, peper, rinse appel, varkensfilet, varkensschouder, water en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bloem, citroen, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, verse tonijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, snijbiet, spinazie, tomatensaus en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, cognac, crème fraîche, droge witte wijn, kip, knoflook, peper, plantaardige olie, rivierkreeftjes, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroen, kaneelpijpje, pruimedant, rode vouvray, rode wijn, suiker en vanillestokje
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, krab, kreeft, laurierblad, olijfolie, peper, pieterman, prei, rode poon, rozemarijn, saffraandraadjes, selderijstelen, sinaasappelschil, stokbrood, tijm, tomaat, tong, ui, venkelgroen, verse peterselie, vis, wijting, wortel, zeebarbeel, zeeduivel, zeepaling en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: brooddeeg, gezouten boter en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, cayennepeper, cognac, crème fraîche, droge champagne, marc de champagne, peper, rivierkreeftjes, sjalot, slagroom, verse dragon en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, artisjok, aubergine, bloem, citroen, courgette, courgettebloemen, ei, melk, olijfolie en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch / groente / frituur
Ingrediënten: boleten, boter, crème fraîche, kalfsnier, morielje, parmezaanse kaas, peper, slagroom, zout en zwezerik
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: olijfolie, peper, poon, rode wijnazijn, verse munt en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis
Ingrediënten: boter, coquille, peper, pijnboompitten, plantaardige olie, snijpeterselie, water, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, boter, eierdooier, kastanje, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, ei, melk, pruimedant en suiker
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: artisjok, bloemkool, boter, gezouten ansjovis, groenten, jonge knoflook, olijfolie, paprika, radijs, selderij, stokbrood en venkel
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / groente / vis
Ingrediënten: abrikozenjam, bladerdeeg, eierdooier en melk
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bayonneham, ei, groene paprika, ham, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, spaanse peper, suiker, tomaat, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ei/omelet/frittata
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672