Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, bouquet garni, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, mosselen, muscadet, peper, sjalot, snijpeterselie, verse peterselie en verse tijm
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: artisjokken, bloemkool, gezouten ansjovis, jonge knoflook, jonge sjalot, olijfolie, paprika, radijs, rode wijnazijn, selderij, stokbrood, venkel en verse peterselie
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / groente / vis
Ingrediënten: bospeen, boter, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, kalfspoot, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, peper, quatre épices, runderstaartstuk, ui, verse peterselie, verse tijm, winterwortel, zilveruitjes, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: brooddeeg, gezouten boter en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bosui, doorregen ontbijtspek, ganzenvet, groene ui, kippenbouillon, peper, sjalot, verse tijm, verse tuinbonen, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: arachideolie, brooddeeg, crème fraîche, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: bouquet garni, knoflook, kruidnagel, laurierblad, linzen, ontbijtspek, peper, reuzel, snijpeterselie, ui, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / peulvruchten
Ingrediënten: boter, coquille, peper, pijnboompitten, plantaardige olie, snijpeterselie, water, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, knoflook, langgraanrijst, laurierblad, olijfolie, peper, room, salieblaadjes, sjalot, verse basilicum, verse rozemarijn, verse tijm, water, witte camarguerijst en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: risotto / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: boerenbrood, kabeljauw, makreel, peper, reuzel, rode wijnazijn, spiering, stevige aardappel, tong, ui, vis, vleet, wijting, zeebrasem, zeeduivel en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: aardappelmeel, boter, eierdooier, eiwit, kirsch, maïzena, melk, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: droge witte wijn, fromage blanc, olijfolie, ricotta, sjalot, slagroom, verse bieslook, verse kervel, verse peterselie, peper, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / kaas
Ingrediënten: boter, crème fraîche, jonge wortel, langkorrelrijst, prei, slagroom, ui, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch / groente
Ingrediënten: ei, vanillestokje, volle melk, water en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: ei/omelet/frittata
Ingrediënten: arachideolie, bloem, boter, crème fraîche, eierdooier, melk, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom, ui, vastkokende aardappel, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Ingrediënten: bloem, boter, donkere rum, eiwit, slagroom, vanille-essence, vanillesuiker en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, melk, pompoen, prei, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / soep/bouillon / groente
Ingrediënten: bloem, fijne basterdsuiker, gist, melk, water en zout
Keuken: Frans
Soort: brood en broodgerecht / beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: artisjokken, citroen, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, ui, verse tijm, violetartisjok, water, wortel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vegetarisch / groente
Ingrediënten: beurre blanc, boter, cayennepeper, crème fraîche, ei, peper, slagroom, snoekfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672