Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, champignon, eend, ei, jenever, kalfspoot, kip, konijn, korstdeeg, melk, peper, pistaches, quatre épices, sjalot, ui, varkensbuik, varkensfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche / gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: bospeen, boter, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, kalfspoot, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, peper, quatre épices, runderstaartstuk, ui, verse peterselie, verse tijm, winterwortel, zilveruitjes, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bouquet garni, kappertjes, knoflook, laurierblad, lichte rode wijn, olijfolie, peper, poon, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, boter, bruine basterdsuiker, eierdooier, instantgist, melk, suiker, water en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, knoflook, langgraanrijst, laurierblad, olijfolie, peper, room, salieblaadjes, sjalot, verse basilicum, verse rozemarijn, verse tijm, water, witte camarguerijst en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: risotto / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, crème fraîche, eierdooier, nootmuskaat, peper, prei, slagroom, water en zout
Keuken: Frans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: bouquet garni, citroen, droge witte wijn, kruidnagel, laurierblad, makreel, peperkorrel, piment, rode spaanse peper, ui, verse peterselie, verse tijm, witte wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: cognac, fijn zeezout, peperkorrel en foie gras van eend
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees / paté/terrine
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, krab, kreeft, laurierblad, olijfolie, peper, pieterman, prei, rode poon, rozemarijn, saffraandraadjes, selderijstelen, sinaasappelschil, stokbrood, tijm, tomaat, tong, ui, venkelgroen, verse peterselie, vis, wijting, wortel, zeebarbeel, zeeduivel, zeepaling en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: arachideolie, eierdooier, knoflook, olijfolie, spinazie, ui, venusschelp en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: broodkruim, droge sherry, grof zeezout, kippenbouillon, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, prei, selderijstengel, sjalot, snijpeterselie, spinkrab, tomaat, ui, verse spaanse peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, bouquet garni, buikspek, cognac, droge witte wijn, ei, kalfsborst, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, plantaardige olie, snijbiet, snijpeterselie, ui, verse kervel, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, ei, rode bourgogne, rode wijnazijn, sjalot, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, kaneelpijpje, peer, rode wijn en suiker
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / fruit
Ingrediënten: cox-appels, eierdooier, kaneel, lombarts calville appel, slagroom, stevige appel, suiker, vanille-essence, vanillesuiker en zandtaartdeeg
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bleekselderij, boter, gezeefde tomaten, knoflook, mager rundvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, rauwe ham, rode wijn, snijpeterselie, suiker, ui, witbroodkruim, wortel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: abrikozenjam, bladerdeeg, eierdooier en melk
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bloem, fijne basterdsuiker, gist, melk, water en zout
Keuken: Frans
Soort: brood en broodgerecht / beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: kalfspoot, kalfsschenkel, knoflook, laurierblad, rauwe ham, sjalot, tijm, verse dragon, verse kervel, verse peterselie, peper, witte bourgogne, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / schuim/mousse/gelei / feestdagen / paté/terrine
Ingrediënten: armagnac, crème fraîche, knoflook, konijn, olie, peper, pruimedant, rode wijn, sjalot, slagroom, suiker, ui, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild en gevogelte
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672