Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Frankrijk koken en reizen

Een boek van Gilles Pudlowski

We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Frankrijk koken en reizen

Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde spinkrab - araignée farcie

Ingrediënten:
broodkruim, droge sherry, grof zeezout, kippenbouillon, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, prei, selderijstengel, sjalot, snijpeterselie, spinkrab, tomaat, ui, verse spaanse peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Zoenen - les baisers

Ingrediënten:
arachideolie, eierdooier, knoflook, olijfolie, spinazie, ui, venusschelp en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Ansjovispasta - anchoïade

Ingrediënten:
artisjokken, bloemkool, gezouten ansjovis, jonge knoflook, jonge sjalot, olijfolie, paprika, radijs, rode wijnazijn, selderij, stokbrood, venkel en verse peterselie

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / groente / vis
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Ovenschotel van lamsvlees uit Avignon - daube d'Avignon

Ingrediënten:
buikspek, cognac, gedroogde sinaasappelschil, knoflook, kruidnagel, lamsbout, laurierblad, olijfolie, peper, rode côte du rhône, rode wijn, snijpeterselie, ui, verse tijm, zout en zwoerd

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Karthuizer fazant - faisan en chartreuse

Ingrediënten:
bospeen, boter, crème fraîche, eiwit, fazant, groene kool, haricots verts, kalfsgehakt, kippenbouillon, madeira, meiknol, peper, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Franse hutspot - hochepot

Ingrediënten:
bladselderij, bouquet garni, brood, groene kool, gruyerekaas, jeneverbes, klapstuk, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, meiknol, ongerookte worst, ossestaart, peperkorrel, prei, selderijknol, ui, varkensoor, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zuurkoolspek

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Paling in groene saus - anguilles au vert

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, laurierblad, paling, peper, sjalot, slagroom, snijpeterselie, spinazie, tijm, verse dragon, verse kervel, verse munt, verse salieblaadjes, zout en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vis
Toon alle 253 recepten in dit boek