Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, crème fraîche, dragonazijn, droge witte wijn, kip, knoflook, peper, pittige mosterd, plantaardige olie, slagroom, suiker, tomaat en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: boter, citroen, ei, witte basterdsuiker en zandtaartdeeg
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: arrowroot, citroen, droge witte wijn, grand marnier, olie, peper, rode bessengelei, rodewijnazijn, sinaasappel, suiker, tamme eend, water en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, broodkruim, champignon, crème fraîche, eierdooier, gruyère, knoflook, kruidnagel, laurierblad, maïzena, peper, peperkorrel, rivierkreeftjes, selderijstengel, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: crumble/gratin / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, stevige aardappel en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: boter, cognac, crème fraîche, lendebiefstuk, peperkorrel, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, broodkruim, peper, pittige mosterd, verse ansjovis, verse dragon en zout
Keuken: Frans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: boter, cayennepeper, citroensap, langoustine, mild paprikapoeder, peper, verse dragon en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arrowroot, boter, brandy, buikspek, champignon, citroensap, klapstuk, marc de bourgogne, olie, peper, rode bourgogne, runderstoofvlees, sukadestuk, water, zilveruitjes en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: brasem, cornichons, eierdooier, gedroogde venkel, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, scherpe mosterd, snijpeterselie, verse bieslook, witte wijnazijn, zeebaars en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: bosui, broodkruim, brousse de brébis, ei, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, ricotta, sardine, schapenkaas, sjalot, snijpeterselie, spinazie, voorjaarsui en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: knoflook, konijn, olijfolie, ontbijtspek, peper, suiker, tomaat, verse tijm en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Ingrediënten: arrowroot, cherry brandy, droge witte wijn, meikersen, peper, suiker, tamme eend en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: citroensap, ei, suiker, vanillestokje, volle melk en water
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, peper, varkensfilet, verse peterselie, verse tijm, volle melk en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: broodkruim, droge sherry, grof zeezout, kippenbouillon, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, prei, selderijstengel, sjalot, snijpeterselie, spinkrab, tomaat, ui, verse spaanse peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bot, bouquet garni, droge witte wijn, eierdooier, gedroogde venkel, kabeljauw, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, pittige mosterd, prei, sinaasappelschil, stokbrood, tarbot, ui, verse tijm, water, witvis, wortel, zeebaars, zeeduivel, zonnevis en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: aardappel, bladerdeeg, boter, crème fraîche, eierdooier, knoflook, kropsla, peper, slagroom, snijbiet, spinazie, verse dragon, peterselie, spinazie, water, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: quiche / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, crème fraîche, droge witte wijn, jonge prei, peper, reuzel, slagroom, slaharten, snijpeterselie, spinazie, tamme eend, verse bieslook, verse dragon, verse kervel, verse munt, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: bloem, bruine suiker, citroenrasp, ei, eierdooier, fijn zeezout, kalfsniervet, krenten, lamslende, lamsschouder, peper, vet, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672