Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardbei, aardbeienjam, water en zandtaartdeeg
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boerenbrood, jonge knoflook, kip, olijfolie, peper, selderijstengel, verse peterselie, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: broodkruim, droge sherry, grof zeezout, kippenbouillon, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, prei, selderijstengel, sjalot, snijpeterselie, spinkrab, tomaat, ui, verse spaanse peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, ei, melk, pruimedant en suiker
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: arachideolie, eierdooier, knoflook, olijfolie, spinazie, ui, venusschelp en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: artisjokken, bloemkool, gezouten ansjovis, jonge knoflook, jonge sjalot, olijfolie, paprika, radijs, rode wijnazijn, selderij, stokbrood, venkel en verse peterselie
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / groente / vis
Ingrediënten: buikspek, cognac, gedroogde sinaasappelschil, knoflook, kruidnagel, lamsbout, laurierblad, olijfolie, peper, rode côte du rhône, rode wijn, snijpeterselie, ui, verse tijm, zout en zwoerd
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bospeen, boter, crème fraîche, eiwit, fazant, groene kool, haricots verts, kalfsgehakt, kippenbouillon, madeira, meiknol, peper, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: cornichons, grof zout, haasbiefstuk, kogelbiefstuk, lendebiefstuk, mosterd, peper, runderbouillon en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, crème fraîche, dragonazijn, droge witte wijn, kip, knoflook, peper, pittige mosterd, plantaardige olie, slagroom, suiker, tomaat en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: basterdsuiker, bloem, crème fraîche, ei, pure chocolade en slagroom
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, bouquet garni, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, mosselen, muscadet, peper, sjalot, snijpeterselie, verse peterselie en verse tijm
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: cognac, crème fraîche, hazenrug, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, peper, plantaardige olie, slagroom, tijm, ui, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Ingrediënten: boter, citroensap, crème fraîche, peper, sjalot, slagroom, verse morieljes en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: boter, citroensap, peper, suiker, witlof en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bladselderij, bouquet garni, brood, groene kool, gruyerekaas, jeneverbes, klapstuk, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, meiknol, ongerookte worst, ossestaart, peperkorrel, prei, selderijknol, ui, varkensoor, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zuurkoolspek
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, crème fraîche, eierdooier, nootmuskaat, peper, prei, slagroom, water en zout
Keuken: Frans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: boter, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, laurierblad, paling, peper, sjalot, slagroom, snijpeterselie, spinazie, tijm, verse dragon, verse kervel, verse munt, verse salieblaadjes, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: boter, lamsschouder, peper, ui, vastkokende aardappel, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Ingrediënten: aardappelmeel, boter, eierdooier, eiwit, kirsch, maïzena, melk, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672