Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: arrowroot, boter, brandy, buikspek, champignon, citroensap, klapstuk, marc de bourgogne, olie, peper, rode bourgogne, runderstoofvlees, sukadestuk, water, zilveruitjes en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: arachideolie, brooddeeg, crème fraîche, ei, fromage blanc, nootmuskaat, peper, ricotta, slagroom, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: bouquet garni, brood, ei, ganzenvet, gruyère, jonge knoflook, laurierblad, salie, tijm, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / brood en broodgerecht / gevogelte
Ingrediënten: citroen, kaneelpijpje, peer, rode wijn en suiker
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / fruit
Ingrediënten: kaneel, kortgraanrijst, volle melk en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: rijst / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bot, bouquet garni, cider, crème fraîche, griet, kruidnagel, laurierblad, peper, platvis, slagroom, tijm, ui, verse peterselie, wortel, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, bouquet garni, buikspek, cognac, droge witte wijn, ei, kalfsborst, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, plantaardige olie, snijbiet, snijpeterselie, ui, verse kervel, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: brasem, gezouten boter, karper, knoflook, muscadet, nieuwe aardappeltjes, peper, tomaat, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: armagnac, eendenborst, knoflook, olijfolie, peper, verse tijm, walnoten, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: broodkruim, gezouten boter, grof zeezout, peper, ui en venusschelpen
Keuken: Frans
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, krieltjes, olie, peper, rinse appel, varkensfilet, varkensschouder, water en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: eierdooier, olijfolie, kabeljauw, knoflook, olijfolie, peper, prei, scherpe mosterd, selderijblad, snijbiet, wortel, zeeduivel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, citroen, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, verse tonijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis
Ingrediënten: baars, bloem, boter, croutons, karper, knoflook, paling, peper, snoek, varkensspek, witte bourgogne, zilveruitjes, zoetwatervis en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bouquet garni, knoflook, kruidnagel, laurierblad, linzen, ontbijtspek, peper, reuzel, snijpeterselie, ui, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / peulvruchten
Ingrediënten: bosui, broodkruim, brousse de brébis, ei, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, ricotta, sardine, schapenkaas, sjalot, snijpeterselie, spinazie, voorjaarsui en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: bloem, boter, ei, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: arrowroot, cherry brandy, droge witte wijn, meikersen, peper, suiker, tamme eend en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: broodkruim, droge sherry, grof zeezout, kippenbouillon, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, prei, selderijstengel, sjalot, snijpeterselie, spinkrab, tomaat, ui, verse spaanse peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: champignon, crème fraîche, droge witte wijn, gezouten boter, oud brood, peper, pollak, sjalot, slagroom, spinazie, zeebaars, zeebrasem, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672