Puree van zoutevis - brandade de morue

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 108 in Frankrijk koken en reizen .

Keuken:
Mediterraans / Frans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Thüringer knoedels

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Witte-bonenbrandade - brandade de haricots

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Maischowder

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Broccolisoep met geitenkaas

Een recept uit