Hazerug in roomsaus - rable de lièvre à la crème
★
★
★
★
★
Een recept van Gilles Pudlowski.
U vindt dit recept op pagina 128 in Frankrijk koken en reizen .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild
Ingrediënten
- cognac
- crème fraîche
- hazenrug
- kippenbouillon
- knoflook
- laurierblad
- peper
- plantaardige olie
- slagroom
- tijm
- ui
- verse peterselie
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.