Gevulde boleten - cêpes farcis

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 203 in Frankrijk koken en reizen .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pasta 'Ncasciata, vegetarisch(gevulde pastataart)

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Gefrituurde porcini

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Eekhoorntjesbrood, gebakken

Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2

Eekhoorntjesbrood, salade van gegrild-

Een recept uit delicious. magazine - 2007-10