Gegrilde rib-eye met bordelaisesaus
★
★
★
★
★
Een recept van Jean Beddington.
U vindt dit recept op pagina 80 in Bouillon .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- saus / rundvlees
Ingrediënten
- aardappel
- boter
- bruine saus
- cavolo nero
- knoflook
- laurier
- olijfolie
- rode wijn
- rundermerg
- runder ribeye
- sjalot
- tijm
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.