Assortiment van vis, schaal- en schelpdieren voor bouillabaisse, met rouille en croutons
★
★
★
★
★
Een recept van Jean Beddington.
U vindt dit recept op pagina 209 in Bouillon .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- bouillabaisse bouillon
- chilipeper
- eidooier
- gamba
- knoflook
- mossel
- olijfolie
- pijlstaartinktvis
- rode mul
- saffraan
- schaaldieren
- schelpdieren
- schelvisfilet
- stokbrood
- vis
- witbrood
- wittewijnazijn
- zonnebloemolie
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.