Schaaldieren
Schaaldieren wordt beschouwd als schaal- en schelpdieren .
Zoek naar schaaldieren in uw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met schaaldieren in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste schaaldieren recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient schaaldieren :
Ingrediënten: arboriorijst, inktvis, kervel, koriander, olie, peper, saffraan, schaaldieren, schelpdieren, visfumet en zeezout
Keuken: Frans / Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: bouillabaisse bouillon, chilipeper, eidooier, gamba, knoflook, mossel, olijfolie, pijlstaartinktvis, rode mul, saffraan, schaaldieren, schelpdieren, schelvisfilet, stokbrood, vis, witbrood, wittewijnazijn en zonnebloemolie
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: frituurvet, schaal- en schelpdieren, tapiocacrackers, schaaldieren, tapiocazetmeel, varkensgehakt en water
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: frituurolie, schaaldieren, vastkokende aardappel en zout
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: kokkels, mosselen, sint jakobsschelpen en venusschelpen
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: kokkels, mosselen, octopus en sint jakobsschelpen
Keuken: Italiaans
Advertentie
Ingrediënten: schaal- en schelpdieren
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes
Ingrediënten: schaal- en schelpdieren
Keuken: Japans
Soort: saus / deegwaren / noedels
Ingrediënten: cocktailsaus en schaal- en schelpdieren
Soort: schaal- en schelpdieren / cocktails
Ingrediënten: boter, gekookte ongepelde garnalen, gekookte schaaldieren, schaaldierenvlees en tomatenpuree
Keuken: Frans
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: clams, kokkels, masala en mosselen
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / zoet
Advertentie
Ingrediënten: chorizo, schaaldierenbisque, slagroom en volle melk
Soort: soep/bouillon / saus
Ingrediënten: avocado, citroensap, krabpoot, norivellen, reuzengarnaal, sint-jakobsschelp, surimi, sushirijst en wit sesamzaad
Keuken: Japans
Soort: rijst
Ingrediënten: mosselen, octopus, paprika's, venusschelpen en zeekat
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: citroen, gamba, octopus, pijlinktvis, knoflook, mosselen, olijfolie, peterselie, schaal- en schelpdieren en venusschelpen
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: kokkels, krab en mosselen
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Advertentie
Ingrediënten: aspergepunten, aubergine, bruine madeirasaus, champignons, crèmevulling, sauce soubise, saus met ham, saus met kalfsvlees, saus met kip, saus met kippenlever, saus met schaaldieren, saus met vis, spinazie, tomaten en tomatensaus
Keuken: Frans
Ingrediënten: babypaksoi, beukenzwam, chinese kool, citroengras, djeroek poeroet, enoki, gamba's, kaffirlimoen, koriander, olijfolie, thaise basilicum, timutpeperkorrels en tom kha kai van schaaldieren
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, jumbogarnalen, reuzengamba's en tijgergarnaal
Keuken: Indonesisch
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: harder, heek, kabeljauw, langoustines, pijlinktvis, schorpioenvis, sinaasappel, tong (vis), venusschelpen en zeekat
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: frituurvet, krablever en krabschaal
Soort: boter en olie
Advertentie
Ingrediënten: pijlinktvis en zeekat
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: citroensap, extra vierge-olijfolie, gamba, knoflook, langoustine, peper, pipis, scampi, sint-jakobsschelp, venusschelp, verse basilicum, verse rozemarijn, vongole en zout
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroentijm, cognac, laurierblad, prei, saffraandraadjes, schalen van schaaldieren, ui, venkelzaad, verse tijm, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: garnalen, mosselen en pijlinktvis
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: makreel, mosselen, mul, schorpioenvis, venusschelpen, zeeduivel en zeekat
Keuken: Italiaans
Advertentie
Daarnaast laten we ook de recepten zien die specifiek vragen om schaaldierenbisque .
Schaaldieren-boeken
Dol op schaaldieren? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: